Koç Burcu Annelerin Uyumu

Koç Anne – Koç Çocuk

Koç burcu anne ve koç burcu çocuk ilişkisini tanımlayacak olursak kesinlikle ‘dinamik’ diyebiliriz. İnatçı olarak nitelendirebileceğimiz koç burcu anne ve çocuk, birbirleriyle çoğu zaman zıtlaşabilir, gerginlik çıkabilir. Yapılması gereken ilk şey, annenin ve çocuğun birbirlerine ne kadar benzediğini fark etmesidir. Koç-koç ilişkisi aynaya bakmak gibidir. Aslında bu durum kabullenilirse ve buna göre davranılırsa, iki güçlü ruhun birleşmesi sonucu oldukça pozitif ve güçlü bir ilişki ortaya çıkacaktır. Koç burçları yeni aktiviteleri denemekten oldukça keyif aldığı için, anne ve çocuk birlikte harika zaman geçirebilir.

Koç Anne – Boğa Çocuk

Koç burcu anne ve boğa burcu çocuk ilişkisini tanımlayacak olursak ‘denge’ diyebiliriz. Çünkü boğa burcu çocuklar oldukça şefkatli ve annesine düşkün olurlar. Zıt karakter yapıları onların ilişkisini birbirlerinden öğrenecekleri şeyler açısından güçlü hale getirir. Tutarlı, pratik ve kendine hakim tutumuyla boğa burcu, atılımcı ve iddialı oluşuyla koç burcu ortaya dengeli ve öğretici bir ilişki çıkarabilir.

Koç Anne – İkizler Çocuk

Hem fiziksel hem de entelektüel bakımdan güçlü bir ilişkinin iki kahramanı: Koç burcu anne ve ikizler burcu çocuk! Anne için de çocuk için de hareket, iyimserlik üzerine kurulu bir hayat anlayışı söz konusudur. Zodyak kuşağında birbirinden uzak olan burçların uyumu bu ilişkide de geçerlidir. Anne de çocuk da birbirlerini sürekli oyun, spor, kelime gibi konulardı zeki sorularla denerler. Birlikte zaman geçirmeyi seven bu ikili, birbirleriyle paylaşabilecekleri geniş ilgi alanlarına sahiptir. Bir yandan da birbirlerinin özgürlüklerine ve kişisel alanlarına saygı gösterirler.

Koç Anne – Yengeç Çocuk

Zıtlıklar üzerine kurulmuş bir başka ilişki de koç burcu anne ve yengeç burcu çocuktur. Koç burcu için aceleci ve atılgan, yengeç burcu için duygusal ve sakindir. Duygusal patlamalara çok meyilli olan koç burcundaki anne, yengeç burcu çocuğunu boğabilir ya da annenin beklentileri sakin ve hassas yaradılışlı çocuğa fazla gelebilir. İnişsiz çıkışsız sakin bir hayatı seven yengeç burcu, annenin hareketliliğini eğlenceli bulabilir. Anne ise  çocuğunun hassasiyetini ve duygusal derinliğini çekici bulabilir. Bu noktada ilişkileri stabil bir hal alabilir. Çıkan gerginliklerin çoğunun sebebi, yengeç burcunun alınganlığından veya annenin agresifliğinden olacaktır. Anne ve çocuk, birbirinin ihtiyaçlarına kulak vermeli ve farklı yönlerden gelen karakterlere sahip olduklarını anlamaya çalışmalıdır.

Koç Anne – Aslan Çocuk

Ufak sürtüşmelerin kaçınılmaz olduğu bir diğer ikili, koç anne ve aslan burcu çocuktur. Çünkü her iki burcun da dinamik ve kompleks bir yapıda olduğunu söyleyebiliriz. Bu sürtüşmeleri sağlıklı bir rekabete dönüştürmek ise annenin elindedir. Çünkü her iki burç da lider ruhlu olduğundan, egoları yola çıktığı anda sorunlar çıkmaya başlayacaktır. Bu noktada annenin tutumu oldukça önemlidir çünkü anne de çocuk da  kişilik olarak birbirlerine gerçekten hayranlık ve saygı duyarlar ama liderlik için ne zaman birbirlerine yol vereceklerini öğrenmeleri gerekir, e bu da annenin yön vereceği bir durumdur.

Koç Anne – Başak Çocuk

Koç burcu anne ve başak burcu çocuğun ilişkisinin gelişimi zaman alabilir çünkü aslında ortak noktaları pek bulunmayabilir. Her ikisi de birbirinin fikirlerini, bakış açılarını ve davranışlarını anlamak için çaba sarf etmek durumundadır. Her bakımdan Başak çocuk ve Koç anne birbirine zıttır. Koç atılgan, baskın ve agresifken, Başak detaycı, sakin, hatta çekingen ve amacına ulaşmak için planlı biçimde ilerleyen ve risk almaktan kaçınan yapıdadır.

Koç Anne – Terazi Çocuk

Terazi bir çocuk Koç bir anneye sahipse, birbirine tam karşıt konumdaki iki burcun uyumu ortaya çıkar. Zodyak’ta bu iki burç birbirine 180 derece karşıt konumdadır ve her ikisi de birbirinin eksikliğini tamamlar durumdadır. Terazi’nin ruhsal armonisiyle bütünleşen bu ilişki sevgi, birliktelik ve denge üzerine kurulu olacaktır. Bu karşıtlık öylesine mükemmel bir ilişki ortaya çıkaracaktır ki her iki kişilik de adeta tek bir vücut gibi hareket edecektir. Koçun atılganlığı, hareketliliği terazinin kararsızlığını ve sakinliğini tamamlar.

Koç Anne – Akrep Çocuk

Birbirlerine çok yakın olan ve aynı zamanda sürekli rekabet içinde bir oldukları bir ilişki ortaya çıkaran koç anne ve akrep çocuk, söz konusu rekabet içinde bir uyum yakalayabilir.Gerek fiziksel olarak gerek tavırları bakımından birbirine çok benzeyen anne çocuk, gücü sever. Rekabeti bırakıp birlikte çalışmayı başarabilirlerse başaramayacakları şey yoktur. Akrep çocuk Koç annesine göre daha odaklı ve kararlı hareket ederken, Koç yapılacak iş bakımından daha atiktir ve ilk adımı atar.

Koç Anne – Yay Çocuk

Bu anne çocuk ilişkisi birçok ailenin kıskanacağı türde bir uyum içerir. Zamanla arkadaş gibi bir ilişki geliştirebilecek potansiyele sahip koç anne ve yay çocuk ilişkisi, sevgi dolu ve uyumludur. İki burç için de kaşif ruhlu ve öncü diyebiliriz. İki taraf d birbirlerini çok iyi anlar ve hayata karşı iyimser yaklaşıma sahiptir. Birlikte heyecan verici işlere yönelirler.. Hayat hakkındaki bilgilerini entelektüel faaliyetlerden çok macera içeren, spor, kamp gibi deneyimlerle edinirler. 

Koç Anne – Oğlak Çocuk

Koç burcu anne ve oğlak burcu çocuk, birbirlerine mesafeli görünseler de aslında birbirine derinden bağlıdırlar. Koç burcu doğası gereği çoğu zaman kestirme yolun peşindeyken, Oğlak eğer başarıyı garantiliyorsa uzun ve zorlu olanı tercih eder. Dolayısıyla birbirlerinde farklı vizyona sahip iki karakterden bahsediyoruz. Birbirlerinin farklılıklarını kabul ederlerse ve bu şekilde uyum yakalayabilirlerse tek başlarına başaramayacakları işleri birlikte başarmaları mümkün olabilir.

Koç Anne – Kova Çocuk

Koç burcu anne ve kova burcu çocuk ilişkisi sabit ve monoton kabul edilemeyecek bir ilişki türüdür.Kova’nın geniş vizyonu ve fikirleriyle, Koç’un bunları harekete geçirebilme yeteneği yaratıcı bir aile ilişkisi ortaya çıkarır. Birbirleriyle çok yakın arkadaş olabilecek anne ve çocuk, konumları birbirinden uzak olan burçların tamamlayıcı uyumuna sahiptirler. Rahat iletişim kurarlar ve hayata karşı idealist bir yaklaşımları vardır. Mizah anlayışları uyuştuğundan komik içerikli yaratıcı oyunlar bulabilirler aralarında.

Koç Anne – Balık Çocuk

Balık bir çocuk Koç bir anneye sahipse, ilişkileri her iki taraf için de faydalıdır ve birbirlerine çok önem verirler. Koç, güçlü ve içinden geldiği gibi davranan bir burçken, Balık sakin ve hayalcidir. Birçok yönden bu zıtlık onları birbiriyle alakasızmış gibi gösterse de, birbirlerine çok düşkün olurlar. Birbirlerinde eksik olan şeyleri tamamlayabilirler. Koç anne, Balık çocuğunun zengin hayal dünyasından etkilenir. Balık ise annesinin enerjik ve canlı ruh halinden memnun olur.

Boğa Burcu Annelerin Uyumu

Boğa Anne – Koç Çocuk

Bu ilişkiden bahsederken denge üzerine kurulu olduğunu söylerek başlayabiliriz. Asi yaradılışlı Koç, daima ileri atılırken Boğa, aklın sesi olacaktır. Koç-Boğa ilişkisi iki taraf için de gerçek anlamda bir öğrenme süreci olur. Birbirlerine olan zıtlıkları, birbirlerinden yeni şeyler öğrenme yeteneklerini geliştirir ve hem anne hem de çocuk için oldukça yararlı bir süreç ortaya çıkar. Boğa; tutarlı, pratik ve kendine hakim tutumuyla, Koç ise atılımcı ve iddialı oluşuyla ortaya hem dengeli hem öğretici ve oldukça samimi bir aile ilişkisi çıkaracaktır.

Boğa Anne – Boğa Çocuk

Boğa bir çocuk Boğa bir anneye sahipse, iniş çıkışlardan uzak, istikrarlı bir aile ilişkisi ortaya çıkar. Anne ve çocuğun arasında güven ve huzur hakimdir. Anne ve çocuk birbirlerine minik sürprizler, hediyeler verebilir. Her iki taraf da şımartılmaya müsaittir. Güzel, şık ve gururlu bir aile tablosu söz konusudur. Ancak bazen iki taraf da ulaşmak istedikleri noktaya varmak için gereğinden fazla inat ve takıntı sergileyebilir. Belirlenmiş bir plan varsa onu sonuna dek takip ederler ve değişimlerden hoşlanmazlar.

Boğa Anne – İkizler Çocuk

İkizler bir çocuk Boğa bir anneye sahipse, adeta üç kişilik bir ilişki ortaya çıkar. İkizler çocuğunun kararsızlığı, Boğa anneyi çocuğunun gerçeklerle yüzleşmesi için zorlamasına yol açabilir. Aslında oldukça tanıdık bir anne çocuk ilişkisi söz konusudur. Boğa oldukça geleneksel bir anne olabilir, çocuğuna eski moda kuralları ve değerleri empoze etmeye çalışabilir. Ancak ikizler bunları kabullenmekte zorlanır. Boğa sakin ve pratik bir hayattan, İkizler ise zihinsel aktivitelerden hoşlanır ve özgür yaradılışlıdır. İki tarafın da birbirine anlayış göstermesi gerekir.

Boğa Anne – Yengeç Çocuk

Yengeç bir çocuk Boğa bir anneye sahipse, birbirinden uzak konumlanmış burç kombinasyonlarında genel olarak görülebileceği gibi, uyumlu bir ikili olurlar. Her iki burcun da birbirine anlayışlı olması gerekir, zira ikisi de güven ve şefkat arayışı içindedir. Bununla birlikte Boğa’nın beklentileri daha dünyevi düzlemdeyken, Yengeç annesinden daha duygusal beklentiler içindedir. Ev hayatının lükslerinden iki taraf da hoşlandığı için evcil ve mutlu bir aile olurlar. Güçlü bir aile, güvenli bir yuva, iyi yemekler, güzel eşyalar ilgilerini çeker. Birçok ailenin imreneceği kadar güçlü bağlarla birbirine bağlı olurlar.

Boğa Anne – Aslan Çocuk

Aslan bir çocuk, Boğa bir anneye sahipse, iki tarafında karşılıklı hayranlık beslediği bir aile tablosu ortaya çıkar. Birbirlerinin ihtiyaçlarını ve düşüncelerini çok iyi anlarlar ve destek olurlar. Boğa bir toprak burcudur, Aslan ise ateş. İkisinin ilgi alanları farklıdır. Aslan çocuk, annesi tarafından takdir edilmeyi beklerken, Boğa anne çocuğuna beklediği şefkati ve ilgiyi sunar. Bazen iki taraf da kendi dediğini yaptırmaya çalışsa da aslında birbirlerini çok iyi anlayıp çok iyi vakit geçirebilirler.

Boğa Anne – Başak Çocuk

Başak bir çocuk Boğa bir anneye sahipse, bu aile ilişkisinin yerine oturması biraz zaman alabilir. Yine de iki taraf da aile içi bağların sıkı olmasına önem verir. Özellikle tatil zamanlarında pratik planlar arayışında olduklarından gayet rahat anlaşırlar. Başak çocuğunun zor beğenen ve detaylara takılan yapısı Boğa anneye zor gelebilir. Boğa annenin buna alışmak için biraz zamana ihtiyacı vardır. Boğa annenin inatçılığı Başak çocuğunu zorlayabilir. Ama sonunda birbirlerini anladıklarında, Başak’ın çalışkan, disiplinli, pratik ve düzenli doğası, Boğa’nın rahatlık arayışına çok uygun gelecektir.

Boğa Anne – Terazi Çocuk

Terazi bir çocuk Boğa bir anneye sahipse, son derece uyumlu bir ilişki söz konusudur. Her iki taraf da şefkat ve aile desteği arar. Ayrıca sanat, şiir ve kültür her iki tarafın da ilgi alanlarına dahildir. Birlikte çok rahat çalışabilirler çünkü çok benzer karakterleri vardır. Dışarıdan bu anne çocuk ilişkisi çok derin bağlara sahip değilmiş gibi görünebilir. Oysa aile ilişkilerinde birbirlerine çok destek olurlar ve saygı duyarlar. Belli bir zaman sonra görünenden çok daha fazla ortak noktaları olduğunu görebilirler.

Boğa Anne – Akrep Çocuk

Akrep bir çocuk Boğa bir anneye sahipse, Zodyak kuşağında tam zıt kutuplarda yer alan iki burcun birbirini tamamlayıcı uyumluluğu ortaya çıkacaktır. Bu da çok güçlü bir aile yapısına işaret eder. İki burç da birbirlerinin eksikliklerini tamamlayıcı durumdadır ve anne çocuk birbirine çok yakın olur. Her ne kadar birçok ortak noktaları olsa da iki tane çok güçlü kişilik bir konuda fikir uyuşmazlığı yaşarlarsa bu durum sert tartışmalara sebep olabilir. Bununla birlikte genelde birbirlerini çok iyi tanıyan iki dost gibi geçinmeleri olasıdır.

Boğa Anne – Yay Çocuk

Yay bir çocuk Boğa bir anneye sahipse, birbirini tanımaları biraz zaman alabilir. İki taraf da birbirinin farklı kişiliklerinden çok şey öğrenebilir. Yay, yenilik ve çeşitlilik peşindeyken, Boğa güven ve sükunet arar. Yay çocuk sürekli hareket halinde olup yeni deneyimler peşinde koştururken, Boğa anne onun bu kadar çok dışa dönük olmasını yadırgayabilir. Boğa her ne kadar geleneksel bir aile özlemi çekse de, zamanla çocuğunun getirdiği yeni soluktan memnun olmayı öğrenebilir.

Boğa Anne – Oğlak Çocuk

Oğlak bir çocuk Boğa bir anneye sahipse, ortaya oldukça gerçekçi yaklaşımları ve dünyevi kaygılara sahip bir aile ilişkisi çıkar. Pratik ve akla dayalı bir uyum söz konusudur. Her iki taraf da mantıklı, disiplinli hareket eder ve yüksek standartlar peşindedir. Oğlak çocuk, annesinin gösterdiği özenden çok memnundur ve amaçlarının peşinde giderken onu kendisine örnek alır. Boğa anne ise çocuğunun gayretinden ve başarılarından gurur duyar. Paylaştıkları dünyevi kaygılar aile bağlarını kuvvetlendirir.

Boğa Anne – Kova Çocuk

Kova bir çocuk Boğa bir anneye sahipse, gerçekten birbirlerine çok uzak karakterleri ve yöntemleri olan insanların buluşmasından bahsedilebilir. Boğa anne ne kadar gerçekçi ve maddi dünyaya yönelikse, Kova çocuk da o kadar maneviyata düşkündür. Her iki tarafın da amaçlarına ulaşmak için oluşturduğu yöntemler vardır ve mükemmeliyetçidirler ama içerik olarak birbirlerinden çok ayrılırlar. Boğa anne rutinden hoşlanır ve kendini güvende hisseder, Kova çocuk ise rutini çok sıkıcı bulur. Her ne kadar ilgi alanlarında ortak nokta bulmak zor olsa da eğer farklılıklarını görmezden gelip güçlerini birleştirebilirlerse her türlü başarıya ulaşabilirler.

Boğa Anne – Balık Çocuk

Balık bir çocuk Boğa bir anneye sahipse, annenin büyük sorumluluk üstlendiği bir aile yapısı ortaya çıkar. Sorumluluk almaktan kaçınan rüyacı Balık’ın tüm sorumluluklarını Boğa üstlenebilir ve ailenin düzenini sağlamak için uğraşır. Boğa gerçeklikten ve hayatta belirli bir yönde ilerlemekten hoşlanır. Balık ise duygularını ve sezgilerini takip eder. Birbirlerine karşı anlayışlı ve sevgi dolu aile bireyleri olurlar. Boğa anne, Balık çocuğunun kurduğu düşleri, idealleri gerçeğe dönüştürmek için uğraşmaya başlayabilirse ortaya oldukça uyumlu ve üretici bir aile çıkabilir.

İkizler Burcu Annelerin Uyumu

İkizler Anne – Koç Çocuk

Koç bir çocuğu olan ikizler burcundaki anne, sorgulayıcı ve entelektüel karakter yapılarının çatışmasına veya birbirini test etmesine sahne olacak bir aile ilişkisine kendini hazırlamalıdır. İki taraf da birbirini fiziksel veya zeka gerektiren oyunlarla denemeye girişir; spor, kelime oyunları veya mevcut konular üzerinde tartışma gibi. Zodyak’ta birbirine dost elementlerde bulunan burçların genelde çok iyi anlaşması söz konusudur. Koç-İkizler ikilisi de birlikte vakit geçirmekten zevk alır. İkizler, Koç’un atılımcılığına saygı duyar ve iki taraf da birbirinin özgür yaradılışına değer verir. Her iki tarafın da paylaşabileceği oldukça geniş ilgi alanları vardır.

İkizler Anne – Boğa Çocuk

Boğa bir çocuk İkizler bir anneye sahipse, bu ilişkide anne çocuğa büyümesi ve öğrenmesi için gerekli alanı açması, çocuğun da annesinin sınırlarını ölçmekten vazgeçmesi gerekir. Bu gerçekleştiğinde paylaşabilecekleri çok şey vardır. Boğa ve İkizlerin hayata yaklaşımları farklıdır. Boğa sakin ve pratik bir hayattan, İkizler ise zihinsel aktivitelerden hoşlanır. Boğa burcundaki çocuk kendisini güven arayışı içinde ve yardıma muhtaç hissedebilir. Doğru yönlendirilirse İkizler’in bağımsız ruhundan bir şeyler kapabilir. İkizler için Boğa’nın dünyeviliğini kabullenmek biraz güç olabildiği gibi Boğa çocuğunun da İkizler annenin entelektüel dünyasını anlaması zaman alabilir.

İkizler Anne – İkizler Çocuk

İkizler bir çocuk ikizler bir anneye sahipse, dört kişilik bir ilişkiden bahsetmek mümkündür. Bu kalabalık aile sürekli bir hareketlilik içindedir ve ailenin her bir üyesi diğerinin zekasından ve çeşitli ilgi alanlarından beslenebilir. Anne, çocuğunun özgür yaradılışlı olmasını destekler ve kendini olabildiğince farklı alanlarda ifade etmesine izin verir. Birlikte konuşmaktan çok zevk alırlar ve karmaşık tartışmalara girebilirler. Kesinlikle sıkıcı ve rutin olmayan bir iletişim söz konusudur.

İkizler Anne – Yengeç Çocuk

Yengeç bir çocuk, İkizler bir anneye sahipse, uyumu kurmak çaba gerektirebilir. Zira anne, çocuğunun kendisiyle çok az ortak noktası olmasını garipseyebilir. Yengeç çocuk hassas ve duygusalken, annesi mantıkçı ve başına buyruktur. Bu ikili birbirlerinin sınırlarını ve sabırlarını devamlı test eder. Yengeç’in hassasiyetini ve duygusal yaklaşımını anlaması İkizler için zaman alır. Yengeç’in de İkizler’in bu akla ve mantığa dayalı, özgürlüğüne düşkün karakterini anlamaya zaman ayırması gerekebilir.

İkizler Anne – Aslan Çocuk

Aslan bir çocuk İkizler bir anneye sahipse, farklı hayat görüşleri olsa da birbiriyle çok iyi anlaşan bir anne çocuk ilişkisi söz konusudur. Oyuncu ve enerjik bir yapıdan bahsedilebilir. İyimser bir dinamizm hakimdir ilişkiye. Aslan birçok şeyi derhal deneyimlemek ve sonucunu almak istese de, İkizler’in bunları kabul etmesi için önce incelemesi, tartması gerekir. Yine de beraber birçok yeni şey keşfedebilirler. İkisinin de enerjisi çok yüksektir. Bununla birlikte İkizler annenin özgür ruhu, Aslan çocuğunun kendi isteklerini yaptırmaya çalışmasıyla çelişebilir.

İkizler Anne – Başak Çocuk

Başak bir çocuk İkizler bir anneye sahipse, her iki tarafın da kendini haklı göstermeye çalıştığı bir iletişim ortaya çıkar. Başak çocuk, İkizler annesinin bir tarafıyla güçlü bir duygusal bağ kurarken, diğer tarafına da özgürlük tanımayı zamanla öğrenmelidir. Hayata bakışları oldukça farklı olan bu iki burç, birbirlerini anlamak için zaman harcamalıdır. Başak çocuk, annesinin pratik olmayan yaklaşımlarına alışmakta zorlanabilir. Bununla birlikte iki taraf da rasyonel bir ortak yol bulmakta başarılı olacaklardır.

İkizler Anne – Terazi Çocuk

Terazi bir çocuk İkizler bir anneye sahipse, zihinsel aktiviteler bakımından oldukça aktif ve eğlenceli bir aile yapısı ortaya çıkar. Anne çocuk ilişkisine birlikte oldukça yenilikçi yaklaşımlar geliştirmeleri olasıdır. Her ne kadar İkizler’in değişken yapısı, sükuneti seven Terazi’yi zaman zaman yorsa bile, Terazi, İkizler’in kararsızlık anında daha hızlı davranmasını sağlayabilir. Bununla birlikte Terazi, İkizler’in entellektüel özgürlüğünü fazla zorlamamalı ve çok büyük beklentilerle onun asi ruhunu yormaktan kaçınmalıdır. Terazi genellikle İkizler’in tartışma arayıcı doğasından kaçınır.

İkizler Anne – Akrep Çocuk

Akrep bir çocuk İkizler bir anneye sahipse, ortaya gerçekten güçlü bir aile ortaya çıkar. Hem annenin hem de çocuğun beklentileri oldukça yüksektir. Bununla birlikte amaçlara ulaşma aşaması biraz sancılı olabilir. Akrep, İkizler’e göre daha sabit odaklıdır. İkizler ise koşullara daha rahat uyum sağlayabilir. Hayata daha rahat bir yaklaşımı olan İkizler, Akrep’in kaygılarına zaman zaman gülebilir. Akrep ise ailesine çok düşkündür ve sevdiklerini her ortamda korumaya yönelir. Birlikte geçirdikleri zamanda bu iki burç birbirinden çok şey öğrenebilir.

İkizler Anne – Yay Çocuk

Yay bir çocuk İkizler bir anneye sahipse, oldukça uyumlu bir aile ilişkisinden söz edilebilir. Her ne kadar farklılıkları olsa da karşımızda doğması muhtemel tüm sorunları çözme potansiyeline sahip bir anne çocuk ikilisi vardır. Yay, kaşif ruhludur ve öncüdür, hep yenilik peşindedir. İkizler’in getirdiği yeni fikirler ve öneriler, Yay için çok caziptir ve hemen getirilen fikrin deneyimlenmesi için girişimde bulunur. İkizler ise harekete geçmeden önce bu fikri sindirmek için zaman ister. Zaman zaman fikir ayrılıkları yaşasalar bile bu tartışmalar kısa sürer. Zira Yay kolay unutur ve affeder, İkizler ise yeni bir tartışma konusu aramakla meşguldür zaten.

İkizler Anne – Oğlak Çocuk

Oğlak bir çocuk İkizler bir anneye sahipse, gündüz kadar birbirinden ayrı hayat görüşleri olan insanların oluşturduğu bir aile ortaya çıkar. Bu da iletişimin daha sağlıklı olması için zaman harcanması gerektiğini gösterir. İkizler hep yeni şeyler deneyimlemek isteyen, nefes almaya vakti olmayan bir yapıdayken, Oğlak risk almaktan hoşlanmaz ve belirlediği amaca doğru ağır ama emin adımlarla ilerlemek ister. İkizler’de aynı kararlılığı görememek Oğlak’ı üzer. Birbirlerinin ruhsal yapılarını anlamak için çaba sarf etmelidirler.

İkizler Anne – Kova Çocuk

Kova bir çocuk İkizler bir anneye sahipse, yoğun bir zihinsel bağlantıya sahip bir anne çocuk ilişkisi ortaya çıkar. Bu ikili gerçekten birbirine çok benzer. İkizler annenin gözlemci ruhu, Kova çocuğuna geçmiştir adeta. Birlikte konuşacak birçok ilginç şey bulabilirler veya söyleyecek ilginç bir şey bulana dek sessizce birlikte oturabilirler. Beraber olmaktan çok mutludurlar. Ama özgürlüklerine de düşkündürler. İkisi de enerji doludur. Birlikte çalıştıklarında ortak amaçlar belirleyebilir ve değişik fikirler üretebilirler. İki burç da vakit öldürmekten hoşlanmaz. Her zaman yeni projelere yönelme halinde olabilirler. Bununla birlikte birbirlerini yormamaya özen göstermeleri gerekir.

İkizler Anne – Balık Çocuk

Balık bir çocuk, İkizler bir anneye sahipse her iki taraf için de zenginleştirici bir iletişimin sağlandığı bir anne çocuk ilişkisi ortaya çıkar. Her iki burç da birbirine yardım etmekten zevk alır. Bu yardımlaşma arzusu, empatik bakımdan güçlü bir aile yapısı meydana getirir. Balık, kendi hayal aleminde ve ideallerinde dolaşırken, İkizler mantıksal yaklaşımıyla bu dünyaya biraz köşeler kazandırmayı başarabilir. Her ikisi de açık fikirli ve uyumludur. Bununla birlikte zaman zaman tutarlılığın sağlanması zaman alabilir. İkizler hassas yaradılışlı olan Balık’ı üzecek konuşmalar yapmamalı, Balık da İkizler’in stilini anlamaya çalışmalıdır. Karşılıklı anlayışları sayesinde, bu ufak problemleri çabuk çözebilen bir aile ilişkisi vardır bu iki burç arasında.

Yengeç Burcu Annelerin Uyumu

Yengeç Anne – Koç Çocuk

Yengeç burcundaki bir annenin Koç burcunda bir çocuğu olduğunda ortaya zıtlıklar üzerine kurulu bir ilişki çıkacaktır. Koç aceleci ve atılganken, Yengeç duygusal ve sakindir. Yengeç, inişleri çıkışları olmayan bir hayat sürerken, çocuğunun saplantılarını ve hareketliliğini eğlenceli bulabilir. Koç çocuğu ise annenin hassasiyetini ve duygusal derinliğini çekici bulabilir. Koç’un vurdumduymazlığını dengeleyen bir ortam söz konusudur. Ancak zaman zaman Yengeç’in alınganlığından veya Koç’un agresifliğinden dolayı problemler çıkabilir. İki taraf da birbirinin ihtiyaçlarına kulak vermeli ve farklı yönlerden gelen karakterlere sahip olduklarını anlamaya çalışmalıdır.

Yengeç Anne – Boğa Çocuk

Boğa bir çocuk Yengeç bir anneye sahipse, birbirinden uzak konumlanmış burç kombinasyonlarında genel olarak görülebileceği gibi uyumlu bir ikili olurlar. Her iki burcun da birbiri için anlayışlı olması gerekir, zira ikisi de güven ve şefkat arayışı içinde olurlar. Ev hayatının lükslerinden iki taraf da hoşlandığı için evcil ve mutlu bir aile olurlar. Güçlü bir aile, güvenli bir yuva, iyi yemekler, güzel eşyalar ilgilerini çeker. Birçok ailenin imreneceği kadar güçlü bağlarla birbirine bağlı olurlar.

Yengeç Anne – İkizler Çocuk

İkizler bir çocuk Yengeç bir anneye sahipse, uyumu kurmak çaba gerektirebilir. Zira anne, çocuğunun kendisiyle çok az ortak noktası olmasını garipseyebilir. Yengeç anne; hassas ve duygusalken, çocuğu mantıkçı ve başına buyruktur. Bu ikili birbirlerinin sınırlarını ve sabırlarını devamlı test eder. Yengeç’in hassasiyetini ve duygusal yaklaşımını anlaması İkizler için zaman alır. Yengeç’in de kendini İkizler’in bu akla ve mantığa dayalı, özgürlüğüne düşkün karakterini anlamaya zaman ayırması gerekir.

Yengeç Anne – Yengeç Çocuk

Yengeç bir çocuk Yengeç bir anneye sahipse, ortaya duygusal anlamda birbirine kenetlenmiş bir aile yapısı çıkar. Yengeç’in yeri evdir ve dışarıdaki insanların görüşleri onun için önemli değildir. Onlar için evin içinde olan biten her şeyden daha önemlidir. Bu yuvayı her türlü dış tehlikeden korumaya odaklıdırlar. Yengeç annenin tüm enerjisi de eve odaklı olduğundan, çocuğuna aradığı sevgi dolu ve güvenli yuvayı sunabilir. Herkes bu anne çocuğu ayrılmaz olarak betimler. Birbirlerinin zayıf yönlerini çok iyi bilirler.

Yengeç Anne – Aslan Çocuk

Aslan bir çocuk Yengeç bir anneye sahipse, birbirlerinin temel duygusal ihtiyaçlarını çok rahat tamamlayabilen bir aile yapısı oluştururlar. Her ikisi de rahat ve güvenli bir hayat sever ama aynı zamanda büyük işler başarmak isterler. Her ikisi de farklı şekillerde destek ve ilgi beklerler. Aslan çocuk iltifattan ve beğeni toplamaktan, gösterişten hoşlanırken, Yengeç anne daha arka planda olmayı sever ve daha hassastır. Aslan daha canlı, oyuncu bir hayat temposu takip ederken, Yengeç huzurlu bir ailede olmakla yetinebilir. Bununla birlikte ikisi de yakın bir aile ortamından memnuniyet duyar.

Yengeç Anne – Başak Çocuk

Başak bir çocuk Yengeç bir anneye sahipse, sağlam bir aile ilişkisi ortaya çıkar. Zamanla bu ailevi bağlar daha da güçlenir. Birçok aile, Yengeç-Başak ikilisinin oluşturduğu aileyi kendilerine model alabilir. Başak çocuğu annesinin sessiz kuvvetine hayranlık duyarken, Yengeç anne de çocuğunun her türlü duruma uyum sağlayabilmesinden memnundur. Her ikisi de amaca odaklanabilir ve birçok zorluğun üstesinden disiplinli biçimde gelebilirler.

Yengeç Anne – Terazi Çocuk

Terazi bir çocuk, Yengeç bir anneye sahipse, hiç kimsenin üzülmeyeceği, herkesin aradığını bulduğu bir aile ilişkisi ortaya çıkar. Her iki burç da güvenli bir yuvayı sever ve sakin bir hayattan hoşlanır. Anne çocuk çok yakın iki arkadaş olur. Güzellik ve değerli eşyalar bu anne çocuğun yaşadığı evde sıkça görülebilir. Çocuk çeşitli koleksiyonlar yapmaktan hoşlanabilir, anne de onu çeşitli kültürel etkinliklere götürebilir, müzeleri gezebilirler. Aynı amacı gerçekleştirmek için çok uyumlu çalışabilirler.

Yengeç Anne – Akrep Çocuk

Akrep bir çocuk Yengeç bir anneye sahipse, anne çocuktan ziyade sanki iki kardeşin oluşturduğu bir aile yapısı karşınızdaymış gibi düşünebilirsiniz. Hem düşünce tarzı olarak hem de fiziksel bakımdan anne çocuk birbirine çok benzer. Duygusal açıdan derinliğe sahip bu iki burç birbirine oldukça yakındır ve birlikte vakit geçirmekten çok büyük zevk alırlar. Bununla birlikte ikisi de çok hassas olduğundan, eğer iki taraftan biri dikkat etmezse kırıcı tartışmalara ve üzüntüye yol açılabilir. Ama iki taraf da birbirinin zayıf noktalarını tamamlar niteliktedir.

Yengeç Anne – Yay Çocuk

Yay bir çocuk Yengeç bir anneye sahipse, iletişimin kurulması zaman alabilir. Anne çocuk birçok bakımdan farklı ilgi alanlarına ve farklı hayat görüşlerine sahiptir. Bu nedenle birbirlerini anlamak için çaba göstermeleri gerekir. Yay gerilimden ve adrenalin yükseltici aktivitelerden hoşlanırken evinde mutlu ve sakin oturmayı seven Yengeç’in de aynı aktivitelere katılmasını bekler. Çocuk evde oturmaktan hoşlanmaz ve hep dışarıya çıkıp dünyayı görmek ister. Oysa Yengeç, çocuğunun ailenin yanında kalmasını tercih eder. Bununla birlikte Yay, annesinin bu duygusal zenginliğine hayranlık duyar.

Yengeç Anne – Oğlak Çocuk

Oğlak bir çocuk Yengeç bir anneye sahipse, azim ve istikrar üzerine kurulu bir aile ilişkisinden bahsedilebilir. Oğlak, rasyonel ve gerçekçidir. Yengeç ise duygusal ve hassastır. İki burç birbirini çok iyi tamamlar. Bu dayanıklı ve geleneksel aile yapısı dünyevi ve manevi rahatlık temeline dayanır. Her iki burç da sakin ve konservatif yaradılışlıdır. Anne ve çocuğun birbirinden yüksek beklentileri vardır. Yengeç, Oğlak’ın aileye ve yapmakta olduğu işe kendisini tam vermesinden memnun olur. Oğlak ise Yengeç’in duygusal yapısından ve hassasiyetinden etkilenir. Çok başarılı ve sağlam bir aile modeli oluştururlar.

Yengeç Anne – Kova Çocuk

Kova bir çocuk Yengeç bir anneye sahipse, tam anlamıyla zıt karakterli iki insanın oluşturduğu bir aile yapısından bahsedilebilir. Bu da iletişimin sağlıklı kurulmasının zaman gerektirdiğini gösterir. Geleneksel aile yuvasından hoşlanan Yengeç, Kova’nın her türlü durumda gösterdiği sıra dışı tavırlara alışmakta zorluk çekebilir ve olumsuz durumları topluluk içinde tartışmaktan ziyade evde yalnızken konuşmayı tercih eder. Kova her türlü sosyal ortamda bulunmayı, arkadaşlarıyla birlikte olmayı severken, Yengeç evde sakin bir gün geçirmeyi tercih eder. Bu iki farklı karakterin birbirini anlaması ve zorlamalardan kaçınmaları gerekir.

Yengeç Anne – Balık Çocuk

Balık bir çocuk Yengeç bir anneye sahipse, duygusal yapılarının derinliğinden dolayı çok rahat uyum sağlayabilen bir anne çocuk ilişkisi geliştirirler. Yengeç anne, Balık çocuğa sahip olduğu yaratıcılığı, duygusal ve manevi zenginliğe dönüştürmeyi öğretebilir. Birlikte oldukça sempatik ve anlayışlı bir ikili olurlar. Her ikisi de oldukça hassas olduğundan birbirlerini incitmekten de kaçınırlar. Bu sadece birbirlerine karşı değil karşılaştıkları herkese gösterecekleri tavırdır. Her ikisinin de huzur arayışında olmaları rahat bir yuva ortamı oluşturur.

Aslan Burcu Annelerin Uyumu

Aslan Anne – Koç Çocuk

Koç burcundaki çocuk ile Aslan burcundaki anne arasında ufak sürtüşmeler yaşanması kaçınılmazdır. Her iki burç da dinamik ve atılgan yapıda olup sağlıklı bir rekabet ruhu sergileyeceklerdir. Birbirini sürekli daha çok ve zor işleri başarmak üzere cesaretlendirerek aile ilişkisine hareket kazandıracaklar. Her iki burç da lider ruhlu olduğundan egoları yola çıktığı anda problemler baş gösterir. Hem akraba olarak hem de kişilik olarak birbirlerine gerçekten hayranlık ve saygı duyarlar ama liderlik için ne zaman birbirlerine yol vereceklerini öğrenmeleri gerekir. Aksi halde, basit bir fikir ayrışması sonunda ciddi tartışmalara dönüşebilir.

Aslan Anne – Boğa Çocuk

Boğa bir çocuk Aslan bir anneye sahipse, iki tarafın da karşılıklı hayranlık beslediği bir aile tablosu ortaya çıkar. Birbirlerinin ihtiyaçlarını ve düşüncelerini çok iyi anlarlar ve birbirlerine destek olurlar. Boğa bir toprak burcudur. Aslan ise ateş. İkisinin ilgi alanları farklıdır. Aslan anneliğinin takdir edilmesini beklerken, Boğa ilgi ve şefkat bekler. Bazen iki taraf da kendi dediğini yaptırmaya çalışsa da aslında birbirlerini çok iyi anlayıp çok iyi vakit geçirebilirler.

Aslan Anne – İkizler Çocuk

İkizler bir çocuk Aslan bir anneye sahipse, farklı hayat görüşleri olsa da birbiriyle çok iyi anlaşan bir anne çocuk ilişkisi söz konusudur. Oyuncu ve enerjik bir yapıdan bahsedilebilir. ilişkide iyimser bir dinamizm hakimdir. Aslan birçok şeyi derhal deneyimlemek ve sonucunu almak istese de İkizler’in bunları kabul etmesi için önce incelemesi, tartması gerekir. Yine de beraber birçok yeni şey, keşfedebilirler. İkisinin de çok yüksek enerjisi vardır. Bununla birlikte İkizler’in özgür ruhu, Aslan’ın itaat istemiyle çelişebilir.

Aslan Anne – Yengeç Çocuk

Yengeç bir çocuk Aslan bir anneye sahipse, birbirlerinin temel duygusal ihtiyaçlarını çok rahat tamamlayabilen bir aile yapısı oluştururlar. Her ikisi de rahat ve güvenli bir hayat sever ama aynı zamanda büyük işler başarmak isterler. Her ikisi de farklı şekillerde destek ve ilgi bekler. Aslan iltifattan ve beğeni toplamaktan, gösterişten hoşlanırken, Yengeç çocuğu daha arka planda olmayı sever ve daha hassastır. Aslan daha canlı bir hayat temposu takip ederken, Yengeç huzurlu bir ailede olmakla yetinebilir. Bununla birlikte ikisi de yakın bir aile ortamından memnuniyet duyar.

Aslan Anne – Aslan Çocuk

Aslan bir çocuk Aslan bir anneye sahipse, yaratıcılık ve dinamizmin en üst noktada yaşandığı oldukça enerjik bir aile ilişkisi ortaya çıkar. Sosyal hayatın her alanında etkinliklere katılan ve ilgi çekmekten hoşlanan bir ikilidir. Bu güçlü ikili, birçok parti veya tatil planını organize etmeye bayılır ve bu alanda oldukça başarılıdır. Hem çocuk hem de anne çevrelerinin odak noktası konumundadır ve etrafındakilerin duyduğu hayranlık onları çok mutlu eder. Karşılıklı olarak birbirlerinden de ilgi ve güzel sözler beklerler.

Aslan Anne – Başak Çocuk

Başak bir çocuk Aslan bir anneye sahipse, ortak hiçbir noktalarının olmadığı düşünülebilir. Zira Aslan sosyal ortamlarda bulunmaktan, dışarı çıkmaktan, hareketten hoşlanır. Başak ise sessiz, disiplinli bir hayatı sever. Her ne kadar bu anne çocuk birbirinden apayrı dursa da, aslında kendi hayat stillerini kabullenebildikleri zaman hiç kopmayacak bir bağ oluşturabilirler. Başak, Aslan’ın yaratıcılığından ve hareketliliğinden memnundur, Aslan ise Başak’ın bir günde ne kadar çok işin üstesinden gelebilmesine hayran olur.

Aslan Anne – Terazi Çocuk

Terazi bir çocuk Aslan bir anneye sahipse, son derece verimli bir iş birliği sağlayabilirler. Bu anne çocuk ilişkisinde birbirinden uzak, konumlanmış burçların uyumu söz konusudur. Birbirlerini çok iyi anlayıp tamamlayabilirler. Aslan’ın enerjisi, Terazi’nin uyum ve anlayışıyla bütünleştiğinde bu aile çok güzel işler gerçekleştirebilir. Rafine ve gösterişli bir aile tablosu ortaya çıkarırlar. Bazen Terazi çocuk, annesinin fazla şey beklediğini düşünebilir ve sözlü tartışmalara girişilebilir ama tartışmalar kısa sürede çözüme ulaşır.

Aslan Anne – Akrep Çocuk

Akrep bir çocuk Aslan bir anneye sahipse, enerjisi oldukça yoğun bir anne çocuk ilişkisinden söz edilebilir. Bu iki burç birbirinin neye ihtiyacı olduğunu gayet iyi bilir çünkü ikisi de övgü ve saygı bekler. Birbirine çok düşkün olan bu aile bireyleri, aynı zamanda karşılıklı beklentilere sahiptir. Aslan ön planda ve ilgi odağı olmayı sever, Akrep çocuğu da annesine duymaktan memnun olacağı şeyler söyler. Ama Aslan’ın zaman zaman çocuğunun sınırını fazla zorlaması söz konusu olabilir.

Aslan Anne – Yay Çocuk

Yay bir çocuk Aslan bir anneye sahipse, dinamizm, yaratıcılık ve hareket üzerine kurulu bir aile yapısı söz konusudur. Her iki burç da hayatı tüm yönleriyle denemekten, dışarıya çıkmaktan yeni tatlar yakalamaktan zevk alır. Yay çocuk, Aslan annesinin kendisine sunduğu aktivite dolu hayattan ve yeni şeyler deneyimlemekten büyük zevk alır. Aslan anne ailesini enerjisi ve oyuncu karakteriyle genç tutar. Çocuğuyla çok iyi anlaşır. Birbirlerine karşı içten bir saygı ve hayranlık duyarlar.

Aslan Anne – Oğlak Çocuk

Oğlak bir çocuk Aslan bir anneye sahipse, birbirini destekleyen bir aile yapısı söz konusudur. Oğlak, gelenekçi ve çok çalışkandır. Aslan, çalışkanlığın değerini anlar ama çocuğundan biraz daha eğlenceli olmasını bekler. Birlikte çok fazla zaman geçirmeyebilirler. Oğlak, Aslan’ın özensiz olduğunu düşünebilir. Aslan ise Oğlak’tan daha açık fikirli olmasını bekler. Aslında ikisi de amaca odaklı çalışmaya ve lükse meraklıdır, bu noktada birbirlerine çok yardımcı olurlar.

Aslan Anne – Kova Çocuk

Kova bir çocuk Aslan bir anneye sahipse, birbiriyle fevkalade uyumlu bir anne çocuk ilişkisinden söz etmek mümkündür. Göz alıcı ve dinamik bir ailedir. Monotonluk asla olmaz. Kova’nın vizyonu Aslan’ın yaratıcılığıyla birleştiğinde gerçekten etkileyici başarılar elde edilebilir. Her iki burç da idealisttir ve birbirlerini yeni fikirleri deneyimlemek açısından cesaretlendirir. Her türlü yeniliğe açık ve heyecan peşindedirler. Sportif aktiviteler, çeşitli sosyal etkinlikler bu anne çocuk ilişkisinde vazgeçilmezdir. Zaman zaman rekabet ortamı oluşsa bile dikkatleri hemen yeni bir keşfe odaklanacağından gerginlikler kolay aşılır.

Aslan Anne – Balık Çocuk

Balık bir çocuk Aslan bir anneye sahipse, ortaya zıtlıkların uyumundan doğan bir aile birlikteliği ortaya çıkar. Her ne kadar zıt karakterli insanlar olsalar da birbirlerine katabilecekleri birçok farklı boyut söz konusudur. Birbirlerine çok değer verirler ve gereksindikleri duygusal güvenliği ve şefkati karşılıklı olarak giderebilirler. Aslan güçlü ve dış dünyayla iletişimi seven sosyal bir karaktere sahiptir. Balık ise sessiz ve daha içe dönüktür. Ama ikisi de hayalci yaradılışta olduğundan birbirlerini çok iyi anlarlar.

Başak Burcu Annelerin Uyumu

Başak Anne – Koç Çocuk

Koç burcundaki çocuk ve Başak bir anne birbirlerinin hiçbir ortak noktası olmadığını düşünebilir, hatta bazen nasıl olup da akraba olduklarını anlayamayabilirler. Bu anne çocuk ilişkisinin gelişimi zaman alabilir. Her ikisi de birbirinin fikirlerini, bakış açılarını ve davranışlarını anlamak için çaba sarf etmek durumundadır. Her bakımdan Başak anne ve Koç çocuk birbirine zıttır. Koç atılgan, baskın ve agresifken, Başak detaycı, sakin, hatta çekingen ve amacına ulaşmak için planlı biçimde ilerleyen ve risk almaktan kaçınan yapıdadır.

Başak Anne – Boğa Çocuk

Boğa bir çocuk Başak bir anneye sahipse, bu aile ilişkisinin yerine oturması biraz zaman alabilir. Yine de iki taraf da aile içi bağların sıkı olmasına önem verir. Özellikle tatil zamanlarında pratik planlar arayışında olduklarından gayet rahat anlaşırlar. Eğer Başak anne, Boğa çocuğuna karşı çok eleştiri getirirse ortaya sorunlar çıkabilir. Boğa çocuğunun bunu anlamak için biraz zamana ihtiyacı vardır. Boğa çocuğunun inatçılığı Başak anneyi zorlayabilir. Ama sonunda birbirlerini anladıklarında, Başak annenin çocuğunun rahatlığı için uğraşan doğası, Boğa’nın rahatlık arayışına çok uygun gelecektir.

Başak Anne – İkizler Çocuk

İkizler bir çocuk Başak bir anneye sahipse, her iki tarafın da kendini haklı göstermeye çalıştığı bir iletişim ortaya çıkar. Başak anne, İkizler’in bir tarafıyla güçlü bir duygusal bağ kurarken, diğer tarafına da özgürlük tanımayı öğrenmelidir. Hayata bakışları oldukça farklı olan bu iki burç, birbirlerini anlamak için zaman harcamalıdır. Başak anne, çocuğunun başına buyrukluğundan ve pratik olmayan yaklaşımından şikayetçi olabilir. Bununla birlikte iki taraf da rasyonel bir ortak yol bulmakta başarılı olacaklardır. İkizler çocuğu annesinden hayata daha dönük yaşamayı öğrenebilir.

Başak Anne – Yengeç Çocuk

Yengeç bir çocuk Başak bir anneye sahipse, sağlam bir aile ilişkisi ortaya çıkar. Zamanla bu ailevi bağlar daha da güçlenir. Birçok aile, Yengeç-Başak ikilisinin oluşturduğu aileyi kendilerine model alabilir. Başak anne, çocuğunun sessiz kuvvetine hayranlık duyarken, Yengeç çocuk da annesinin her türlü duruma uyum sağlayabilmesinden memnundur. Her ikisi de amaca odaklanabilir ve birçok zorluğun üstesinden disiplinli biçimde gelebilirler.

Başak Anne – Aslan Çocuk

Aslan bir çocuk Başak bir anneye sahipse, ortak hiçbir noktalarının olmadığı düşünülebilir. Zira Aslan sosyal ortamlarda bulunmaktan, dışarı çıkmaktan, hareketten hoşlanır. Başak ise sessiz, disiplinli bir hayatı sever. Her ne kadar bu anne çocuk birbirinden apayrı dursa da, aslında kendi hayat stillerini kabullenebildikleri zaman hiç kopmayacak bir bağ oluşturabilirler. Başak, Aslan’ın yaratıcılığından ve hareketliliğinden memnundur, Aslan ise Başak’ın bir günde ne kadar çok işin üstesinden gelebilmesine hayran olur. Ancak Başak anne eleştiriciliğini dengeli tutup Aslan çocuğunun ihtiyaç duyduğu güzel sözlere de yer vermelidir.

Başak Anne – Başak Çocuk

Başak bir çocuk Başak bir anneye sahipse, düzenli ve uyumlu bir aile yapısından bahsedilebilir. İki pratik, çalışkan, disiplinli karakterin bütünleşmesinden meydana gelen bu anne çocuk ilişkisi son derece üretici bir birlikteliktir. Mükemmeliyetçilikleri ve eleştirici yapılarından dolayı birbirleriyle sık sık ufak tartışmalar yaşasalar bile, mantıklı ve ilerleyici yapılarından ötürü bu kıvılcımlar kısa süreli olur. Her türlü problemi çözebilirler. Yemek saatlerinin düzeni ve odalarının temizliği konusunda yarış yapabilirler.

Başak Anne – Terazi Çocuk

Terazi bir çocuk Başak bir anneye sahipse, rahat ve uyumlu bir aile ilişkisi sergilerler. Birbirlerine çok yakın iki arkadaş gibidirler, beklentilerinin ne olduğunu hemen fark edip birbirlerine kolayca uyum sağlarlar. Pratiklik ve rahatlık her iki burç için de önemli düzeydedir. Güzellik ve kültüre her ikisi de önem verir. Aile ilişkilerinin de sağlam olmasından memnun olurlar. Birbirlerini birçok açıdan tamamlayan Başak ve Terazi, uzun uzun birçok konudan konuşabilirler.

Başak Anne – Akrep Çocuk

Akrep bir çocuk Başak bir anneye sahipse, Zodyak kuşağındaki konumları birbirine uzak olan iki burcun genel olarak görülen uyumunun hüküm sürdüğü bir anne çocuk ilişkisinden bahsedilebilir. Bu konumlanma anne çocuğu birbirine derinden bağlar. Bu aile ilişkisi, fedakarlık üzerine kuruludur. İki burcun da birbiri için yapmayacağı şey yoktur. Aile ilişkilerini pek dışarıya açmayan bir anne çocuk ilişkisi söz konusudur. Dolayısıyla birlikte geçirdikleri zaman çok değerli ve özeldir. Birbirlerini çok iyi tamamlar ve çok iyi anlaşırlar.

Başak Anne – Yay Çocuk

Yay bir çocuk Başak bir anneye sahipse, farklı karakterde olsalar bile rahat bir aile iletişimi meydana getirirler. Yay, keşfetmeyi ve yeni şeyler deneyimlemeyi sever. Başaksa Yay’ın kendisine getirdiği bu yenilikleri detaylı olarak incelemeyi tercih eder. Anne çocuk birlikte çok şey öğrenebilir. Konuşacak birçok şey bulabilirler. Başak detaylarla daha çok ilgilenirken, Yay genel olana odaklıdır. Hayata olan bu farklı yaklaşımlarına alışmaları zaman alabilir. Ama sonunda Başak’ın pratik yaklaşımı, Yay’ın yenilikçi yaklaşımıyla uyum sağlayabilir.

Başak Anne – Oğlak Çocuk

Oğlak bir çocuk Başak bir anneye sahipse, akıl ve pratiklik üzerinde yürüyen bir aile ilişkisinden bahsedilebilir. Anne çocuğun birbirlerinden çok şey beklemeleri söz konusu olabilir ama ortak yolu hemen bulabilirler. İki burç da duygularının esiri olmaz ve maddi açıdan güvende olmayı ister. Gelenekçi yaklaşımları sayesinde birlikte hedeflerine disiplinli bir çalışmayla, kolayca, fazla tartışmadan ulaşabilirler. Her ikisi de oldukça çalışkandır. Anne çocuğun mükemmeliyetçi yapıları zaman zaman tartışmalara sebep olsa da, rasyonel yaklaşımları bu problemleri kolayca aşmalarını sağlar.

Başak Anne – Kova Çocuk

Kova bir çocuk Başak bir anneye sahipse, aile iletişiminin kurulması zaman alabilir. Anne çocuk neredeyse her konuda farklı görüşlere sahip olacak, aralarında sık sık tartışmalar yaşanacaktır. Birbirlerini tanımaları ve anlayabilmeleri için çaba sarf etmeleri gerekir. Başak her şeyi planlayan, hesaplayan neredeyse bilimsel bir yaklaşıma sahiptir ve Kova’nın aceleci, sınırlardan hoşlanmayan aykırı yapısını çözmek ve çocuğuyla bu alanda iletişime geçmek yorucu bir deneyim olabilir. Kova da annesinin ince eleyip sık dokuyan yapısını zaman zaman boğucu ve kapalı bulabilir. İkisinin de karşılıklı anlayış geliştirmeleri gerekir.

Başak Anne – Balık Çocuk

Balık bir çocuk Başak bir anneye sahipse, Zodyak kuşağında birbirine tam zıt konumlanmış burçların tamamlayıcı uyumu üzerine kurulu bir aile ilişkisi ortaya çıkar. İki burcun da yardımsever oluşu birbirlerine birçok alanda destek olabilecekleri anlamına gelir. Bu anne çocuk ilişkisi gerçekten çok iyi dengelenmiştir ve karşılıklı anlayış, yardımlaşma gibi öğeler içerir. Balık’ın alıngan ve duygusal yapısı bazen Başak’ın zor beğenir ve fazla rasyonel olmasından yakınsa da genelde birbiriyle iyi geçinen bir ikili olurlar.

Terazi Burcu Annelerin Uyumu

Terazi Anne – Koç Çocuk

Koç burcundaki çocuk Terazi anneye sahipse, birbirine tam karşıt konumdaki iki burcun uyumu ortaya çıkar. Zodyak’ta bu iki burç karşıt konumdadır ve her ikisi de birbirinin eksikliğini tamamlar durumdadır. Terazi’nin ruhsal armonisiyle bütünleşen bu ilişki sevgi, birliktelik ve denge üzerine kurulu olacaktır. Bu karşıtlık öylesine mükemmel bir ilişki ortaya çıkaracaktır ki her iki kişilik de adeta tek bir vücut gibi hareket edecektir. Koç’un atılganlığı, hareketliliği Terazi’nin kararsızlığını ve sakinliğini tamamlar.

Terazi Anne – Boğa Çocuk

Boğa bir çocuk Terazi bir anneye sahipse, son derece uyumlu bir ilişki söz konusudur. Her iki taraf da şefkat ve aile desteği arar. Ayrıca sanat, şiir ve kültür her iki tarafın da ilgi alanlarına dahildir. Birlikte çok rahat çalışabilirler çünkü çok benzer karakterleri vardır. Dışarıdan bu anne çocuk ilişkisi çok derin bağlara sahip değilmiş gibi görünebilir. Oysa aile ilişkilerinde birbirlerine çok destek olurlar, saygı duyarlar ve belli bir zaman sonra görünenden çok daha fazla ortak noktaları olduğunu görebilirler.

Terazi Anne – İkizler Çocuk

İkizler bir çocuk Terazi bir anneye sahipse, zihinsel aktiviteler bakımından oldukça aktif ve eğlenceli bir aile yapısı ortaya çıkar. Anne çocuk ilişkisine oldukça yenilikçi yaklaşımlar geliştirmeleri olasıdır. Her ne kadar İkizler’in değişken yapısı sükuneti seven Terazi’yi zaman zaman yorsa bile, Terazi, İkizler’e kararsızlık anlarında yol gösterici olmayı başarabilir. Bununla birlikte Terazi, İkizler’in entelektüel özgürlüğünü fazla zorlamamalı ve çok büyük beklentilerle onun asi ruhunu yormaktan kaçınmalıdır. Terazi genellikle İkizler’in tartışma arayıcı doğasından kaçınacaktır.

Terazi Anne – Yengeç Çocuk

Yengeç bir çocuk Terazi bir anneye sahipse, hiç kimsenin üzülmeyeceği, herkesin aradığını bulduğu bir aile ilişkisi ortaya çıkar. Her iki burç da güvenli bir yuvayı sever ve sakin bir hayattan hoşlanır. Anne çocuk çok yakın iki arkadaş olur. Güzellik ve değerli eşyalar bu anne çocuğun yaşadığı evde sıkça görülebilir. Çocuk çeşitli koleksiyonlar yapmaktan hoşlanabilir, anne de onu çeşitli kültürel etkinliklere götürebilir, müzeleri gezebilirler. Aynı amacı gerçekleştirmek için çok uyumlu çalışabilirler.l

Terazi Anne – Aslan Çocuk

Aslan bir çocuk Terazi bir anneye sahipse, son derece verimli bir iş birliği sağlayabilirler. Bu anne çocuk ilişkisinde birbirinden uzak konumlanmış burçların uyumu söz konusudur. Birbirlerini çok iyi anlayıp tamamlayabilirler. Aslan’ın enerjisi, Terazi’nin uyum anlayışıyla bütünleştiğinde bu aile çok güzel işler gerçekleştirebilir. Rafine ve gösterişli bir aile tablosu çıkarırlar ortaya. Bazen Terazi anne, çocuğunun saygısız olduğunu düşünebilir ve sözlü tartışmalara girişilebilir ama tartışmalar kısa sürede çözüme ulaşır.

Terazi Anne – Başak Çocuk

Başak bir çocuk Terazi bir anneye sahipse, rahat ve uyumlu bir aile ilişkisi sergilerler. Birbirlerine çok yakın iki arkadaş gibidirler, beklentilerinin ne olduğunu hemen fark edip birbirlerine kolayca uyum sağlarlar. Pratiklik ve rahatlık ver iki burç için de önemli düzeydedir. Güzellik ve kültüre her ikisi de önem verir. Aile ilişkilerinin de sağlam olmasından memnun olurlar. Birbirlerini birçok açıdan tamamlayan Başak ve Terazi, anne çocuk iletişimleri boyunca uzun uzun birçok konudan konuşabilir

Terazi Anne – Terazi Çocuk

Terazi bir çocuk Terazi bir anneye sahipse, mümkün olabilecek en dengeli, düzenli bir ilişki söz konusudur. Terazi ikilisi, uyumları ve sükunetleriyle karşılaştıkları her insana huzur verir konumdadır adeta. Aileye bağlılık bu anne çocuk için en önemli sıradadır. Aralarında çok özel bir anlayış geliştirmişlerdir. Bazen anne, çocuğunu maddi anlamda fazla şımartabilir veya tatlı, güzel yiyeceklere gereğinden fazla alıştırabilir. Bu tip durumlarda kontrol önemlidir. Sınırlar bilindikten sonra oldukça barışçıl bir iletişim takip edilir.

Terazi Anne – Akrep Çocuk

Akrep bir çocuk Terazi bir anneye sahipse, tamamlayıcı ve uyumlu bir aile ilişkisi söz konusudur. Hem manevi hem maddi açıdan iki taraf da birbiriyle çok iyi geçinir. Terazi’nin iletişim yeteneği, Akrep’in kaygılarını dindirebilir. Anne çocuk, bu ilişkide, didişmekten ziyade birlikte çalışmayı tercih eder. Akrep daha fazla amaca yönelik hareket eder. Terazi de kendinden bekleneni yapmaya gayret eder ve ilk adımı atan olur. Anne çocuk birbirlerine ve aile ilişkilerine oldukça düşkündür. Huzurlarının bozulmasından hoşlanmazlar.

Terazi Anne – Yay Çocuk

Yay bir çocuk Terazi bir anneye sahipse, ilişkileri son derece uyumlu ve yaratıcı olur. Anne çocuk birbirlerini çok iyi anlar ve hayata yaklaşımları son derece iyimserdir. Her ne kadar Terazi’nin sükunetine karşılık Yay hareketlilik ve heyecan arayışında olsa da, Terazi iletişim becerisiyle Yay çocuğunun maceralarını dinlemekten zevk alır. Yay, gezgin ve kaşif ruhludur. Bilgelik ve derinlik peşindedir. Terazi de bunların anlatılmasından ve bunları aile içi olaylara bağlamaktan zevk alır. Anne çocuk birlikte deneyimledikleri yeni etkinliklerle ilişkilerini hep sıcak ve akıcı tutar.

Terazi Anne – Oğlak Çocuk

Oğlak bir çocuk Terazi bir anneye sahipse, ortak yol bulunması için çaba gerektiren bir aile ilişkisinden bahsedilebilir. Anne çocuğun ortak ilgi alanı hemen hemen olmadığından birlikte iyi vakit geçirebilmek için zamana ve anlayışa ihtiyaçları vardır. Terazi dışa dönüktür ve iletişim kurmaktan hoşlanır. Oğlak ise daha hesaplı ve gelenekçi bir yapıya sahiptir. Ama ikisi de sükuneti sever ve aile ilişkilerine önem verir. Hedeflerine ulaşmak için çok farklı yöntemler kullansalar bile, birbirlerine engel olmadıkları sürece, zamanla ve sabırla iyi bir iletişim oluşturabilirler

Terazi Anne – Kova Çocuk

Kova bir çocuk Terazi bir anneye sahipse, her iki tarafın da farkındalığının ve gücünün arttığı bir aile iletişimi ortaya çıkar. Durağan olmaktan çok uzak bir anne çocuk ilişkisidir. Zira her ikisi de dış dünyayı keşfetmeyi ve yeni şeyler öğrenmeyi sever. Sanattan ve güzellikten çok hoşlanan bu ikili, kendilerini sınırlayan şeyleri de sevmez. Birbirlerinin kişisel sınırlarını da gözlemlemekten keyif alırlar. Birlikte sosyal ortamlarda çok aktif rol oynayabilirler

Terazi Anne – Balık Çocuk

Balık bir çocuk Terazi bir anneye sahipse, gayet uyumlu ve huzurlu bir aile yapısı sergilerler. Birbirlerine çok yakındırlar ve çok iyi vakit geçirebilirler. Anne çocuktan çok iki arkadaş gibi anlaşırlar. Balık kendi hayal dünyasında yaşadığı için Terazi sayesinde zaman zaman gerçek dünyaya dönmeyi öğrenebilir ve sosyal iletişimini kuvvetlendirebilir. Terazi de Balık’ın yardımseverliğinden, desteğinden mutlu olur. Her iki burç da oldukça kararsız olduğundan çok çeşitli girişimlerde yer almaları mümkündür.

Akrep Burcu Annelerin Uyumu

Akrep Anne – Koç Çocuk

Koç burcundaki çocuk Akrep bir anneye sahipse, iki aile üyesinin sürekli rekabet içinde olduğu ama birbirine çok yakın kaldığı bir ilişki ortaya çıkar. İkisinin söz konusu rekabet içinde bir uyum yakalaması muhtemeldir. Akrep anne ve Koç çocuk hem fiziksel olarak hem de tavırları bakımından birbirine çok benzer. İkisi de gücü sever. Rekabeti bırakıp birlikte çalışmayı başarabilirlerse başaramayacakları şey yoktur. Akrep anne, Koç çocuğuna göre daha odaklı ve kararlı hareket ederken, Koç yapılacak iş bakımından daha atiktir ve ilk adımı atar.

Akrep Anne – Boğa Çocuk

Boğa bir çocuk Akrep bir anneye sahipse, Zodyak kuşağında tam zıt kutuplarda yer alan iki burcun birbirini tamamlayıcı uyumluluğu ortaya çıkacaktır. Bu da çok güçlü bir aile yapısına işaret eder. İki burç da birbirlerinin eksikliklerini tamamlayıcı durumdadır ve anne çocuk birbirine çok yakın olur. Her ne kadar birçok ortak noktaları olsa da iki tane çok güçlü kişilik bir konuda fikir uyuşmazlığı yaşarlarsa, bu, sert tartışmalara sebep olabilir. Bununla birlikte genelde birbirlerini çok iyi tanıyan iki dost gibi geçinmeleri olasıdır.

Akrep Anne – İkizler Çocuk

İkizler bir çocuk Akrep bir anneye sahipse, ortaya gerçekten güçlü bir aile ortaya çıkar. Hem annenin hem de çocuğun beklentileri oldukça yüksektir. Bununla birlikte amaçlara ulaşma aşaması biraz sancılı olabilir. Akrep, İkizlere göre daha sabit odaklıdır. İkizler ise koşullara daha rahat uyum sağlayabilir. Hayata daha rahat bir yaklaşımı olan İkizler, Akrep’in kaygılarına zaman zaman gülebilir. Akrep ise ailesine çok düşkündür ve sevdiklerini her ortamda korumaya yönelir. Birlikte geçirdikleri zamanda bu iki burç birbirinden çok şey öğrenebilir

Akrep Anne – Yengeç Çocuk

Yengeç bir çocuk Akrep bir anneye sahipse, anne çocuktan ziyade sanki iki kardeşin oluşturduğu bir aile yapısı karşınızdaymış gibi düşünebilirsiniz. Hem düşünce tarzı olarak hem de fiziksel bakımdan anne çocuk birbirine çok benzer. Duygusal açıdan derinliğe sahip bu iki burç oldukça yakındır birbirine ve birlikte vakit geçirmekten çok büyük zevk alırlar. Bununla birlikte ikisi de çok hassas olduğundan, eğer iki taraftan biri dikkat etmezse kırıcı tartışmalara ve üzüntüye yol açılabilir. Ama iki taraf da birbirinin zayıf noktalarını tamamlar niteliktedir.

Akrep Anne – Aslan Çocuk

Aslan bir çocuk Akrep bir anneye sahipse, enerjisi oldukça yoğun bir anne çocuk ilişkisinden söz edilebilir. Bu iki burç birbirinin neye ihtiyacı olduğunu gayet iyi bilir çünkü ikisi de övgü ve saygı bekler. Birbirine çok düşkün olan bu aile bireyleri, aynı zamanda büyük karşılıklı beklentilere sahiptir. Aslan ön planda ve ilgi odağı olmayı sever, Akrep anne de çocuğuna duymaktan memnun olacağı tavsiyelerini sunar. Ama Aslan’ın zaman zaman sabır sınırını zorlaması söz konusu olabilir.

Akrep Anne – Başak Çocuk

Başak bir çocuk Akrep bir anneye sahipse, Zodyak kuşağındaki konumları birbirine uzak olan iki burcun genel olarak görülen uyumunun hüküm sürdüğü bir anne çocuk ilişkisinden bahsedilebilir. Bu konumlanma anne çocuğu birbirine derinden bağlar. Bu aile ilişkisi, fedakarlık üzerine kuruludur. İki burcun da birbiri için yapmayacağı şey yoktur. Aile ilişkilerini pek dışarıya açmayan bir anne çocuk ilişkisi söz konusudur. Dolayısıyla birlikte geçirdikleri zaman çok değerli ve özeldir. Birbirlerini çok iyi tamamlar ve çok iyi anlaşırlar.

Akrep Anne – Terazi Çocuk

Terazi bir çocuk Akrep bir anneye sahipse, tamamlayıcı ve uyumlu bir aile ilişkisi söz konusudur. Hem manevi hem maddi açıdan iki taraf da birbiriyle çok iyi geçinir. Terazi’nin iletişim yeteneği, Akrep’in kaygılarını dindirebilir. Anne çocuk bu ilişkide, didişmekten ziyade birlikte çalışmayı tercih eder. Akrep daha fazla amaca yönelik hareket eder. Terazi de kendinden bekleneni yapmaya gayret eder ve ilk adımı atan olur. Anne çocuk birbirlerine ve aile ilişkilerine oldukça düşkündür. Huzurlarının bozulmasından hoşlanmazlar.

Akrep Anne – Akrep Çocuk

Akrep bir çocuk Akrep bir anneye sahipse, duygusal anlamda son derece derin ve şiddetli bir anne çocuk ilişkisi ortaya çıkacaktır. Her iki taraf da birbirinden her anlamda çok şey bekler ve zamanlarının büyük bölümünü feda ederler. Genelde birlikte çok iyi vakit geçirirler. Aile bireyinden çok arkadaş gibidirler. Ne var ki kavgaları da bir o kadar şiddetli ve yıkıcı olabilir. Her anlamda uçlarda dolaşan bir aile iletişimleri vardır. Birbirlerini iyi tanırlar ama ikisi de duygularına hakim olmayı öğrenmek zorundadır.

Akrep Anne – Yay Çocuk

Yay bir çocuk Akrep bir anneye sahipse, karşılıklı saygının ve kişisel sınırların korunması gereken bir aile ilişkisi meydana çıkar. İki taraf birbirlerinin özel hayatlarına ve ilgi alanlarına saygı duymayı başarabilirse, anne çocuk, iki yakın arkadaş gibi olur. Yay, çeşitlilikten, yenilikten ve iyimserlikten yanadır. Akrep de aile ilişkilerini kuvvetlendiren bu deneyimlerden keyif alır. Yay çocuk, anneye duygusal ağırlığından kurtulmayı ve biraz eğlenmeyi öğretebilir. Yay, Akrep’in çok inatçı ve saplantılı olduğunu düşünebilir, Akrep ise Yay’ı çok özensiz bulabilir. Anne çocuk bu gerilimi yeni şeyler deneyerek, gezerek dağıtabilirler.

Akrep Anne – Oğlak Çocuk

Oğlak bir çocuk Akrep bir anneye sahipse, aile iletişimleri oldukça rahat ve tutarlı olacaktır. Her ikisi de aile içi ilişkilere ve sevgiye önem verir. Çekingenlik ve başkalarına olan güvensizlikleri bu anne çocuğu dış dünyaya kapalı bir aile yaşantısına çekebilir. Aile içinde çok iyi anlaştıklarından diğer insanlarla olan iletişimlerinin gelişmesi zaman alabilir. Akrep, zaman zaman Oğlak’ı çok duygusuz bulabileceği gibi onun sayesinde kendi duygularını kontrol etmeyi de öğrenebilir.

Akrep Anne – Kova Çocuk

Kova bir çocuk Akrep bir anneye sahipse, farklı hayat anlayışları ve stilleri olan iki karakterin oluşturduğu bir aile ilişkisinden söz edilebilir. Konuşmak için ortak konu bulmaları biraz zaman alsa da sonunda birbirlerini anlamayı başarabilirler. Kova’nın sıra dışı idealist bir dünya anlayışı vardır. Akrep ise duygusal anlamda çok yoğun bir iç dünyaya sahiptir. Anne çocuk sahip oldukları farklı perspektifleri anlamak için çaba sarf etmelidir. Akrep, çocuğunun kendisine fazla zaman ayırmamasından, dışarıda fazla zaman geçirmesinden yakınabilir. Kova da annesinin duygusal fırtınalarını anlamakta zorluk çekebilir.

Akrep Anne – Balık Çocuk

Balık bir çocuk Akrep bir anneye sahipse, son derece uyumlu bir aile ilişkisi kurulur ikisi arasında. Aynı elementin burçları olduğundan birbirlerini çok iyi anlayabilirler, iki arkadaş gibi geçinebilirler. Anne çocuğun iletişimi çok derin duygusal ve sezgisel bir düzlemde gerçekleşir. Balık’ın annesine sunduğu şefkat ve fedakarlık, Akrep’in çok hoşuna gider. İkisinin de içe dönük anları olduğundan karşılıklı olarak bu özel anlara saygı duyarlar. Ama Akrep’in duygusal patlamaları zaman zaman Balık’ı incitebilir.

Yay Burcu Annelerin Uyumu

Yay Anne – Koç Çocuk

Koç burcundaki çocuk Yay burcunda bir anneye sahipse, ortaya sevgi dolu ve uyumlu bir aile çıkar. Her ikisi de birbirinin varlığından büyük zevk alır. Arkadaş gibi olurlar. İki burç da kaşif ruhlu ve öncüdür. Birbirlerini çok iyi anlar ve hayata karşı iyimser bir tavır sergilerler. Birlikte heyecan verici işlere yönelirler. İlginç sporlar, kamp, açık hava faaliyetlerini seven maceracı kişiliklerdir. Hayat hakkındaki bilgilerini entelektüel faaliyetlerden çok bu tür deneyimlerle edinirler. Bu anne çocuk ilişkisi birçok ailenin kıskanacağı türde bir uyum içerir.

Yay Anne – Boğa Çocuk

Boğa bir çocuk Yay bir anneye sahipse, birbirini tanımaları biraz zaman alabilir. İki taraf da birbirinin farklı kişiliklerinden çok şey öğrenebilir. Yay, yenilik ve çeşitlilik peşindeyken, Boğa güven ve sükunet arar. Yay anne, sürekli hareket halinde olup yeni deneyimlerin çocuğunun zihnini geliştireceğini düşünür. Boğa burcundaki çocuk her seferinde aroması değişen dondurma yerine sadece çikolatalı yemekten hoşlanıyor olabilir. Boğa her ne kadar geleneksel bir aile özlemi çekse de, zamanla ailesinin yenilikçi yaklaşımından memnun olmayı öğrenebilir.

Yay Anne – İkizler Çocuk

İkizler bir çocuk Yay bir anneye sahipse, oldukça uyumlu bir aile ilişkisinden söz edilebilir. Her ne kadar farklılıkları olsa da doğması muhtemel tüm sorunları çözme potansiyeline sahip bir anne çocuk ikilisi söz konusudur. Yay, kaşif ruhludur ve öncüdür, hep yenilik peşindedir. İkizler’in getirdiği yeni fikirler ve öneriler, Yay için çok caziptir ve hemen getirilen fikrin deneyimlenmesi için girişimde bulunur. İkizler ise harekete geçmeden önce bu fikri sindirmek için zaman ister. Zaman zaman fikir ayrılıkları yaşasalar bile bu tartışmalar kısa sürer. Zira Yay kolay unutur ve affeder, İkizler ise yeni bir tartışma konusu aramakla meşguldür zaten.

Yay Anne – Yengeç Çocuk

Yengeç bir çocuk Yay bir anneye sahipse, iletişimin kurulması zaman alabilir. Anne çocuk birçok bakımdan farklı ilgi alanlarına ve farklı hayat görüşlerine sahiptir. Bu nedenle birbirlerini anlamak için çaba göstermeleri gerekir. Yay gerilimden ve adrenalin yükseltici aktivitelerden hoşlanırken evinde mutlu ve sakin oturmayı seven Yengeç’in de aynı aktivitelere katılmasını bekler. Anne, çocuğunun evde oturmasından hoşlanmaz ve hep dışarıya çıkıp dünyayı görmesini ister. Oysa Yengeç, ailenin yanında kalmayı tercih eder. Bununla birlikte Yay, çocuğunun bu duygusal zenginliğine hayranlık duyar

Yay Anne – Aslan Çocuk

Aslan bir çocuk Yay bir anneye sahipse, dinamizm, yaratıcılık ve hareket üzerine kurulu bir aile yapısı söz konusudur. Her iki burç da hayatı tüm yönleriyle denemekten, dışarıya çıkmaktan, yeni tatlar yakalamaktan zevk alır. Yay anne düşünce zenginliğiyle, Aslan çocuğuna çevresinde olup bitene daha derin bir bakış açısıyla yaklaşmayı öğretebilir. Aslan ise ailesini enerjisi ve oyuncu karakteriyle genç tutar. Birbirlerine karşı içten bir saygı ve hayranlık duyarlar.

Yay Anne – Başak Çocuk

Başak bir çocuk Yay bir anneye sahipse, farklı karakterde olsalar bile rahat bir aile iletişimi meydana getirirler. Yay keşfetmeyi ve yeni şeyler deneyimlemeyi sever. Başak ise Yay’ın kendisine getirdiği bu yenilikleri detaylı olarak incelemeyi tercih eder. Anne çocuk birlikte çok şey öğrenebilir. Konuşacak birçok şey bulabilirler. Başak detaylarla daha çok ilgilenirken, Yay genel olana odaklıdır. Hayata olan bu farklı yaklaşımlarına alışmaları zaman alabilir. Ama sonunda Başak’ın pratik yaklaşımı, Yay’ın yenilikçi yaklaşımıyla uyum sağlayabilir. Başak çocuk dış dünyayla iletişime geçmek için Yay annesinin bu alandaki ilgisinden yararlanabilir

Yay Anne – Terazi Çocuk

Terazi bir çocuk Yay bir anneye sahipse, ilişkileri son derece uyumlu ve yaratıcı olur. Anne çocuk birbirlerini çok iyi anlar ve hayata yaklaşımları son derece iyimserdir. Her ne kadar Terazi’nin sükunetine karşılık Yay hareketlilik ve heyecan arayışında olsa da Terazi iletişim becerisiyle Yay annesinin maceralarını dinlemekten zevk alır. Yay, gezgin ve kaşif ruhludur. Bilgelik ve derinlik peşindedir. Terazi de bunların anlatılmasından ve bunları aile içi olaylara bağlamaktan zevk alır. Anne çocuk birlikte deneyimledikleri yeni etkinliklerle ilişkilerini hep sıcak ve akıcı tutar.

Yay Anne – Akrep Çocuk

Akrep bir çocuk Yay bir anneye sahipse, karşılıklı saygının ve kişisel sınırların korunması gereken bir aile ilişkisi meydana çıkar. İki taraf birbirlerinin özel hayatlarına ve ilgi alanlarına saygı duymayı başarabilirse, anne çocuk, iki yakın arkadaş gibi olur. Yay çeşitlilikten, yenilikten ve iyimserlikten yanadır. Akrep de aile ilişkilerini kuvvetlendiren bu deneyimlerden keyif alır. Yay anne çocuğuna duygusal ağırlığından kurtulmayı ve biraz eğlenmeyi öğretebilir. Yay, Akrep’in çok inatçı ve saplantılı olduğunu düşünebilir, Akrep ise Yay’ı çok özensiz bulabilir. Anne çocuk bu gerilimi yeni şeyler deneyerek, gezerek dağıtabilirler.

Yay Anne – Yay Çocuk

Yay bir çocuk Yay bir anneye sahipse, gezgin ruhlu bir aile oluştururlar. Birbirlerine çok benzedikleri için anne çocuk gayet iyi geçinir. Benzer heyecanları ve zevkleri paylaşırlar. İkisi de yeni yerler görmek, yeni bilgiler edinmek peşindedir. Aile iletişimleri de araştırmacı ruhları doğrultusunda gelişir. Öğrendikleri, gördükleri, deneyimledikleri şeyleri birbirine anlatarak uzun saatler boyunca sohbet edebilirler. Birbirlerine çok benzediklerinden, arkadaş gibi geçinir ve ne hissettiklerini ya da düşündüklerini karşılıklı olarak sezebilir, anlayabilirler.

Yay Anne – Oğlak Çocuk

Oğlak bir çocuk Yay bir anneye sahipse, çok az ortak noktaları olduğu düşünülebilir. Karakterleri o kadar zıttır ki, anne çocuk konuşacak konu bulmakta zorlanabilir. Bu aile iletişiminin gelişmesi için zaman ve karşılıklı anlayış gerekir. Yay her zaman yenilik peşinde koşan, dış dünyayı seven, sabırsız, gezgin ruhluyken, Oğlak detaycı, sessiz, sabırlı ve önündeki işe bakan, gelenekçi yapıdadır. Anne çocuğun birbirini anlamaya ve sabırlı olmaya ihtiyaçları vardır.

Yay Anne – Kova Çocuk

Kova bir çocuk Yay bir anneye sahipse, oldukça enerjik bir aile ilişkisinden bahsedilebilir. Anne çocuk dışa dönük, yeni deneyimlerden heyecan duyan bir ikilidir. Oldukça yaratıcı ve orijinal bir aile olurlar. Düşmekten korkmadan uçabilirler. Arkadaşlığa yakın bir anne çocuk iletişimi söz konusu olur. Zodyak kuşağında birbirinden uzak konumlanmış burçların uyumuna sahiptirler. Çok rahat anlaşabilirler. Birlikte uzun zaman geçirmekten keyif alırlar. Mizah anlayışları ve olaylara yaklaşımları benzerlik gösterir.

Yay Anne – Balık Çocuk

Balık bir çocuk Yay bir anneye sahipse, uyumları geniş hayal dünyalarında bulmaları olasıdır. İkisi de çok zengin bir zihinsel dünyaya sahiptir ve birlikte birçok konuda konuşabilir, hayal kurabilirler. Kendi yarattıkları hikayeleri anlatabilirler. Balık, Yay’ın gezgin ruhuna, diğer burçlara oranla daha anlayışlı yaklaşır. Yay yeni şeyler deneyimlemek, keşfetmek ister, gözü hep uzaklardadır. Bu bakımdan Balık’ın hayalci yanıyla örtüşür. Balık’a hayal dünyasını geliştirebileceği birçok yeni fikir getirebilir. Yay da kendi gezintilerinin ardından Balık’ın yanında kendini aile ortamının güveninde hisseder.

Oğlak Burcu Annelerin Uyumu

Oğlak Anne – Koç Çocuk

Koç burcundaki çocuk Oğlak bir anneye sahipse, mesafeli görünse de aslında birbirine derinden bağlı iki kişiliğin ilişkisi ortaya çıkar. Vizyonları farklı iki insan söz konusudur. Koç her zaman kestirme yolun peşindeyken, Oğlak eğer başarıyı garantiliyorsa uzun ve zorlu olanı tercih eder. Bu ikili birbirlerinin farklı stillerini anladıktan sonra, eğer anne çocuğa idealleri dayatmadan, onun kendi kişiliğini oluşturmasına izin verirse bütünlüğü yakalayabilir, tek başlarına başaramayacaklarını birlikte başarmaları mümkün olabilir.

Oğlak Anne – Boğa Çocuk

Boğa bir çocuk Oğlak bir anneye sahipse, ortaya oldukça gerçekçi yaklaşımları ve dünyevi kaygılara sahip bir aile ilişkisi çıkar. Pratik ve akla dayalı bir uyum söz konusudur. Her iki taraf da mantıklı, disiplinli hareket eder ve yüksek standartlar peşindedir. Boğa çocuk, annesinin gösterdiği özenden çok memnundur ve amaçlarının peşinde giderken onu kendisine örnek alır. Oğlak anne ise çocuğunun gayretinden ve başarılarından gurur duyar. Paylaştıkları dünyevi kaygılar aile bağlarını kuvvetlendirir.

Oğlak Anne – İkizler Çocuk

İkizler bir çocuk Oğlak bir anneye sahipse, gece ve gündüz kadar birbirinden ayrı hayat görüşleri olan insanların oluşturduğu bir aile ortaya çıkar. Bu da iletişimin daha sağlıklı olması için zaman harcanması gerektiğini gösterir. İkizler hep yeni şeyler deneyimlemek isteyen, nefes almaya vakti olmayan bir yapıdayken, Oğlak risk almaktan hoşlanmaz ve belirlediği amaca doğru ağır ama emin adımlarla ilerlemek ister. İkizler’de aynı kararlılığı görememek Oğlak’ı üzer. Birbirlerinin ruhsal yapılarını anlamak için çaba sarf etmelidirler.

Oğlak Anne – Yengeç Çocuk

Yengeç bir çocuk Oğlak bir anneye sahipse, azim ve istikrar üzerine kurulu bir aile ilişkisinden bahsedilebilir. Oğlak, rasyonel ve gerçekçidir. Yengeç ise duygusal ve hassastır. İki burç birbirini çok iyi tamamlar. Bu dayanıklı ve geleneksel aile yapısı dünyevi ve manevi rahatlık temeline dayanır. Her iki burç da sakin ve muhafazakar yaradılışlıdır. Anne ve çocuğun birbirinden yüksek beklentileri vardır. Yengeç, Oğlak’ın aileye ve yapmakta olduğu işe kendisini tam vermesinden memnun olur, Oğlak ise Yengeç’in duygusal yapısından ve hassasiyetinden etkilenir. Çok başarılı ve sağlam bir aile modeli oluştururlar.

Oğlak Anne – Aslan Çocuk

Aslan bir çocuk Oğlak bir anneye sahipse, birbirini destekleyen bir aile yapısı söz konusudur. Oğlak gelenekçi ve çok çalışkandır. Aslan çalışkanlığın değerini anlar ama annesinden biraz daha eğlenceli olmasını bekler. Birlikte çok fazla zaman geçirmeyebilirler. Oğlak, Aslan’ın özensiz olduğunu düşünebilir. Aslan ise Oğlak’tan daha açık fikirli olmasını bekler. Aslında ikisi de amaca odaklı, çalışmaya ve lükse meraklıdır, bu noktada birbirlerine çok yardımcı olurlar.

Oğlak Anne – Başak Çocuk

Başak bir çocuk Oğlak bir anneye sahipse, akıl, mantık, pratiklik üzerinde yürüyen bir aile ilişkisinden bahsedilebilir. Anne çocuğun birbirlerinden çok şey beklemeleri söz konusu olabilir. Ama ortak yolu hemen bulabilirler. İki burç da duygularının esiri olmaz ve maddi açıdan güvende olmayı isterler. Gelenekçi yaklaşımları sayesinde birlikte hedeflerine disiplinli bir çalışmayla kolayca, fazla tartışmadan ulaşabilirler. Her ikisi de oldukça çalışkandır. Anne çocuğun mükemmeliyetçi yapıları zaman zaman tartışmalara sebep olsa da, rasyonel yaklaşımları bu problemleri kolayca aşmalarını sağlar.

Oğlak Anne – Terazi Çocuk

Terazi bir çocuk Oğlak bir anneye sahipse, ortak yol bulunması için çaba gerektiren bir aile ilişkisinden bahsedilebilir. Anne çocuğun ortak ilgi alanı hemen hemen yok gibi olduğundan birlikte iyi vakit geçirebilmek için zamana ve anlayışa ihtiyaç vardır. Terazi, dışa dönüktür ve iletişim kurmaktan hoşlanır. Oğlak ise daha hesaplı ve gelenekçi bir yapıya sahiptir. Ama ikisi de sükuneti sever ve aile ilişkilerine önem verir. Hedeflerine ulaşmak için çok farklı yöntemler kullansalar bile birbirlerine engel olmadıkları sürece zamanla ve sabırla iyi bir iletişim oluşturabilirler.

Oğlak Anne – Akrep Çocuk

Akrep bir çocuk Oğlak bir anneye sahipse, aile iletişimleri oldukça rahat ve tutarlı olacaktır. Her ikisi de aile içi ilişkilere ve sevgiye önem verir. Çekingenlik ve başkalarına olan güvensizlikleri bu anne çocuğu dış dünyaya kapalı bir aile yaşantısına çekebilir. Aile içinde çok iyi anlaştıklarından diğer insanlarla olan iletişimlerinin gelişmesi zaman alabilir. Akrep, zaman zaman Oğlak’ı çok duygusuz bulabileceği gibi onun sayesinde kendi duygularını kontrol etmeyi de öğrenebilir.

Oğlak Anne – Yay Çocuk

Yay bir çocuk Oğlak bir anneye sahipse, çok az ortak noktaları olduğu düşünülebilir. Karakterleri o kadar zıttır ki, anne çocuk konuşacak konu bulmakta zorlanabilir. Bu aile iletişiminin gelişmesi için zaman ve karşılıklı anlayış gerekir. Yay her zaman yenilik peşinde koşan, dış dünyayı seven, sabırsız, gezgin ruhluyken, Oğlak detaycı, sessiz, sabırlı ve önündeki işe bakan, gelenekçi yapıdadır. Anne çocuğun birbirini anlamaya ve sabırlı olmaya ihtiyaçları vardır.

Oğlak Anne – Oğlak Çocuk

Oğlak bir çocuk Oğlak bir anneye sahipse, söz konusu aile ilişkisi dayanışma ve işbirliği üzerine kuruludur. Anne çocuk birlikte saat gibi düzenli ve istikrarlı biçimde çalışıp her türlü işi başarabilirler. İkisi de hayata rasyonel biçimde yaklaşırlar. Sonsuz sabırları ve gayretleri vardır. Azimleri ve güçlü enerjileri sayesinde önlerindeki her engeli aşabilirler. Aşırı detaycılıkları ve hırsları onları zaman zaman birbirine düşürebilir. Ama sabırları sayesinde bunu da aşmayı başarırlar.

Oğlak Anne – Kova Çocuk

Kova bir çocuk Oğlak bir anneye sahipse, son derece büyük işler başarabilecek bir aile yapısından söz edilebilir. Her ne kadar karakterleri son derece zıt olsa da birbirlerini her konuda destekler ve büyük işlerin altından kolayca kalkabilirler. Birbirlerini çok iyi tamamlarlar. Kova’nın sonsuz deneyimleme arzusu ve enerjisi, Oğlak gibi azimli bir ruhla iş birliği sağladığında çok yol alabilirler. Bununla birlikte Oğlak’ın ciddi ve çekingen yapısıyla, Kova’nın hareketli, coşkulu hali zaman zaman çelişebilir.

Oğlak Anne – Balık Çocuk

Balık bir çocuk Oğlak bir anneye sahipse, birbirine son derece zıt karakterli iki insandan oluşan bir aile ilişkisi çıkar ortaya. Bununla birlikte birbirlerine çok düşkün olurlar ve başka kimsede görülmeyecek bir sabırla birbirlerini anlamaya çalışırlar. Oğlak, akılcı ve realist bir yapıya sahipken, Balık hayalci ve spiritüeldir. Bu farklı karakter yapıları ikisini zaman zaman eğlendirse de, iletişim problemlerine de yol açabilir. İkisinin birbirini anlaması ve daha iyi iletişim kurabilmeleri için biraz zaman geçmesi gerekir.

Kova Burcu Annelerin Uyumu

Kova Anne – Koç Çocuk

Koç burcundaki çocuk Kova bir anneye sahipse, asla sabit ve monoton kabul edilemeyecek bir ilişki ortaya çıkar. Kova’nın geniş vizyonu ve fikirleriyle, Koç’un bunları harekete geçirebilme yeteneği son derece yaratıcı bir aile tablosu sunar. Koç çocuk ve Kova anne çok yakın arkadaş gibidir. Konumları birbirinden uzak olan burçların tamamlayıcı uyumuna sahiptirler. Rahat iletişim kurarlar ve hayata karşı idealist bir yaklaşımları vardır. Mizah anlayışları uyuştuğundan komik içerikli yaratıcı oyunlar bulabilirler aralarında.

Kova Anne – Boğa Çocuk

Boğa bir çocuk Kova bir anneye sahipse, gerçekten birbirlerine çok uzak karakterleri ve yöntemleri olan insanların buluşmasından bahsedilebilir. Boğa çocuğu ne kadar gerçekçi ve maddi dünyaya yönelikse, Kova anne de o kadar maneviyata düşkündür. Her iki tarafın da amaçlarına ulaşmak için oluşturduğu yöntemler vardır ve mükemmeliyetçidirler ama içerik olarak birbirlerinden çok ayrılırlar. Boğa çocuğu rutinden hoşlanır ve kendini güvende hisseder, Kova anne ise rutini çok sıkıcı bulur. Her ne kadar ilgi alanlarında ortak nokta bulmak zor olsa da, eğer farklılıklarını görmezden gelip güçlerini birleştirebilirlerse her türlü başarıya ulaşabilirler.

Kova Anne – İkizler Çocuk

İkizler bir çocuk Kova bir anneye sahipse, yoğun bir zihinsel bağlantıya sahip bir anne çocuk ilişkisi ortaya çıkar. Bu ikili gerçekten birbirine çok benzemektedir. Kova annenin gözlemci ruhu, İkizler çocuğuna geçmiştir adeta. Birlikte konuşacak birçok ilginç şey bulabilirler veya söyleyecek ilginç bir şey bulana dek sessizce birlikte oturabilirler. Beraber olmaktan çok mutludurlar ama özgürlüklerine de düşkündürler. İkisi de enerji doludur. Birlikte çalıştıklarında ortak amaçlar belirleyebilir ve değişik fikirler üretebilirler. İki burç da vakit öldürmekten hoşlanmaz. Her zaman yeni projelere yönelme halinde olabilirler. Bununla birlikte birbirlerini yormamaya özen göstermeleri gerekir.

Kova Anne – Yengeç Çocuk

Yengeç bir çocuk Kova bir anneye sahipse, tam anlamıyla zıt karakterli iki insanın oluşturduğu bir aile yapısından bahsedilebilir. Bu da iletişimin sağlıklı kurulmasının zaman gerektirdiğini gösterir. Geleneksel aile yuvasından hoşlanan Yengeç, Kova’nın her türlü durumda gösterdiği sıra dışı tavırlara alışmakta zorluk çekebilir ve olumsuz durumları topluluk içinde tartışmaktan ziyade evde yalnızken konuşmayı tercih eder. Kova her türlü sosyal ortamda bulunmayı, arkadaşlarıyla birlikte olmayı severken, Yengeç evde sakin bir gün geçirmeyi tercih eder. Bu iki farklı karakterin birbirini anlaması ve zorlamalardan kaçınmaları gerekir.

Kova Anne – Aslan Çocuk

Aslan bir çocuk Kova bir anneye sahipse, birbiriyle fevkalade uyumlu bir anne çocuk ilişkisinden söz etmek mümkündür. Göz alıcı ve dinamik bir ailedir. Monotonluk asla olmaz. Kova’nın vizyonu Aslan’ın yaratıcılığıyla birleştiğinde gerçekten etkileyici başarılar elde edilebilir. Her iki burç da idealisttir ve birbirlerini yeni fikirleri deneyimlemek açısından cesaretlendirirler. Her türlü yeniliğe açık ve heyecan peşindedirler. Sportif aktiviteler, çeşitli sosyal etkinlikler bu anne çocuk ilişkisinde vazgeçilmezdir. Zaman zaman rekabet ortamı oluşsa bile dikkatleri hemen yeni bir keşfe odaklanacağından gerginlikler kolay aşılır.

Kova Anne – Başak Çocuk

Başak bir çocuk Kova bir anneye sahipse, aile iletişiminin kurulması zaman alabilir. Anne çocuk neredeyse her konuda farklı görüşlere sahip olacak, aralarında sık sık tartışmalar yaşanacaktır. Birbirlerini tanımaları ve anlayabilmeleri için çaba sarf etmeleri gerekir. Başak her şeyi planlayan, hesaplayan neredeyse bilimsel bir yaklaşıma sahiptir ve Kova’nın aceleci, sınırlardan hoşlanmayan aykırı yapısını çözmek ve annesiyle bu alanda iletişime geçmek yorucu bir deneyim olabilir. Kova da çocuğunun ince eleyip sık dokuyan yapısını zaman zaman boğucu ve kapalı bulabilir. İkisinin de karşılıklı anlayış geliştirmeleri gerekir.

Kova Anne – Terazi Çocuk

Terazi bir çocuk Kova bir anneye sahipse, her iki tarafın da farkındalığının ve gücünün arttığı bir aile iletişimi ortaya çıkar. Durağan olmaktan çok, uzak bir anne çocuk ilişkisidir. Zira her ikisi de dış dünyayı keşfetmeyi ve yeni şeyler öğrenmeyi sever. Sanattan ve güzellikten çok hoşlanan bu ikili, kendilerini sınırlayan şeyleri de sevmez. Birbirlerinin kişisel sınırlarını da gözlemlemekten keyif alırlar. Birlikte sosyal ortamlarda çok aktif rol oynayabilirler.

Kova Anne – Akrep Çocuk

Akrep bir çocuk Kova bir anneye sahipse, farklı hayat anlayışları ve stilleri olan iki karakterin oluşturduğu bir aile ilişkisinden söz edilebilir. Konuşmak için ortak konu bulmaları biraz zaman alsa da sonunda birbirlerini anlamayı başarabilirler. Kova’nın sıra dışı ve idealist bir dünya anlayışı vardır. Akrep ise duygusal anlamda çok yoğun bir iç dünyaya sahiptir. Anne çocuk sahip oldukları farklı perspektifleri anlamak için çaba sarf etmelidir. Akrep, annesinin kendisine fazla zaman ayırmamasından, dışarıda fazla zaman geçirmesinden yakınabilir. Kova da çocuğunun duygusal fırtınalarını anlamakta zorluk çekebilir.

Kova Anne – Yay Çocuk

Yay bir çocuk Kova bir anneye sahipse, oldukça enerjik bir aile ilişkisinden bahsedilebilir. Anne çocuk dışa dönük, yeni deneyimlerden heyecan duyan bir ikilidir. Oldukça yaratıcı ve orijinal bir aile olurlar. Düşmekten korkmadan uçabilirler. Arkadaşlığa yakın bir anne çocuk iletişimi söz konusu olur. Zodyak kuşağında birbirinden uzak konumlanmış burçların uyumuna sahiptirler. Çok rahat anlaşabilir. Birlikte uzun zaman geçirmekten keyif alırlar. Mizah anlayışları ve olaylara yaklaşımları benzerlik gösterir.

Kova Anne – Oğlak Çocuk

Oğlak bir çocuk Kova bir anneye sahipse, son derece büyük işler başarabilecek bir aile yapısı söz konusudur. Her ne kadar karakterleri son derece zıt olsa da birbirlerini her konuda desteklerler ve büyük işlerin altından kolayca kalkabilirler. Birbirlerini çok iyi tamamlarlar. Kova’nın sonsuz deneyimleme arzusu ve enerjisi, Oğlak gibi azimli bir ruhla iş birliği sağladığında çok yol alabilirler. Bununla birlikte Oğlak’ın ciddi ve çekingen yapısıyla, Kova’nın hareketli, coşkulu hali zaman zaman çelişebilir

Kova Anne – Kova Çocuk

Kova bir çocuk Kova bir anneye sahipse, sihirli bir uyumdan söz etmek mümkündür. Anne çocuk devamlı yeni fikirlere ve deneyimlere açılabilirler, ikisi de sürekli yeni arkadaşlar ve sosyal çevre edinir. Her zaman aktif ve dışa dönüktürler. Birlikte yeni olayları değerlendirebilir, fikirler geliştirebilirler. İki arkadaş gibi olurlar. Eğer bir konuda aynı tarafı tutuyorlarsa her zaman iyi geçinirler. Genellikle dışarıda vakit geçirirler. Birbirlerinden uzakta bile olsalar tek bir vücut gibi hareket edebilirler.

Kova Anne – Balık Çocuk

Balık bir çocuk Kova bir anneye sahipse, karşılıklı şefkat ve yaratıcılık üzerine kurulu bir aile tablosu söz konusudur. Her ikisi de idealisttir ve kurdukları hayalleri paylaşmaktan büyük keyif alırlar. Birlikte uzun zaman sohbet edebilirler. Birbirlerinin dünyalarına yeni fikirler, yeni yaklaşımlar getirirler. Kova’nın dışa dönük olması ve dışarıda çok zaman geçirmek ve sosyal iletişime ihtiyaç duyması, Balık gibi içine kapanık yaradılışta biri için bazen sorun olabilir. Balık da kendine zaman ayırmaktan hoşlandığı için bu noktada da anlaşırlar.

Balık Burcu Annelerin Uyumu

Balık Anne – Koç Çocuk

Koç burcundaki bir çocuk Balık bir anneye sahipse, birbirlerine çok önem verirler ve birbirlerine çok iyi gelirler. Koç güçlü ve içinden geldiği gibi davranan bir yapıdayken, Balık sakin ve hayalcidir. Bu zıtlık ise onları birbirlerine daha bağlı yapar. Birbirlerinde eksik olan şeyleri tamamlayabilir ve Koç çocuk, Balık annesinin yol göstericiliğine her zaman açık olur. Balık ise yardımseverliğini göstermiş olmaktan dolayı mutlu olur ve Koç çocuğu, enerjisiyle kendisini hep genç hissetmesini sağlar.

Balık Anne – Boğa Çocuk

Boğa bir çocuk Balık bir anneye sahipse, rollerin yer değiştirmesi söz konusu olabilir. Sorumluluk almayı sevmeyen, hayalperest Balık yerine Boğa aile düzeninin sağlanması için uğraşır ve sorumluluk alır. Boğa gerçeğe bağlılıktan ve hayatta belirli bir yönde ilerlemekten hoşlanır. Balık ise duygularını takip eder. Birbirlerine karşı anlayışlı ve sevgi dolu olurlar. Boğa çocuğu Balık annenin kurduğu düşleri, idealleri gerçeğe dönüştürmek için uğraşmaya çalışırsa oldukça uyumlu bir ikili olabilirler.

Balık Anne – İkizler Çocuk

İkizler bir çocuk Balık bir anneye sahipse, her iki taraf için de zenginleştirici bir iletişimin sağlandığı bir anne çocuk ilişkisi ortaya çıkar. Birbirlerine yardım etmekten çok zevk alırlar . Bu yardımlaşma arzusu, karşılıklı empatiye dayanan bir aile ortamı yaratır. Balık, kendi hayal dünyasında dolaşırken, İkizler mantıklı yaklaşımlarıyla  bu dünyayı biraz şekillendirmeyi başarabilir. Her ikisi de açık fikirli ve uyumludur. Bununla birlikte zaman zaman tutarlılığın sağlanması zaman alabilir. İkizler hassas olan Balık’ı üzecek konuşmalar yapmamalı, Balık da İkizler’in tarzını anlamaya çalışmalıdır. Karşılıklı anlayışları sayesinde bu ufak problemleri çabuk çözebilirler.

Balık Anne – Yengeç Çocuk

Yengeç bir çocuk Balık bir anneye sahipse, duygusal yapılarının derinliğinden güç alan çok uyumlu bir anne çocuk ilişkisi geliştirirler. Balık anne, Yengeç çocuğun sahip olduğu içsel zenginliği, yaratıcılığa dönüştürmeyi öğretebilir. Birlikte çok anlayışlı ve sempatik bir hal alırlar. Her ikisi de oldukça hassas olduğundan birbirlerini incitmekten de kaçınırlar.. Her ikisinin de huzur arayışında olmaları rahat bir aile ortamı oluşturur.

Balık Anne – Aslan Çocuk

Aslan bir çocuk Balık bir anneye sahipse, zıtlıkların uyumundan doğan bir aile ilişkisi söz konusudur. Her ne kadar zıt karakterli insanlar olsalar da birbirlerine çok fazla şey katabilirler. Birbirlerine çok değer verirler ve ihtiyaç duydukları duygusal güvenliği ve şefkati birbirlerinde bulurlar.Aslan, güçlü ve dış dünyayla iletişimi seven sosyal bir karaktere sahiptir. Balık ise sessiz ve daha içe dönüktür. Ama ikisi de hayalci karakterler olduklarından birbirlerini anlama zorluğu çekmezler.

Balık Anne – Başak Çocuk

Başak bir çocuk Balık bir anneye sahipse, Zodyak kuşağında birbirine tam zıt pozisyon almış  burçların tamamlayıcı uyumu üzerine kurulu bir aile ilişkisi ortaya çıkar. İki burç da çok yardımseverdir ve birbirlerine birçok alanda destek olabilirler. Bu anne çocuk ilişkisi gerçekten çok iyi dengelenmiştir ve karşılıklı anlayış, yardımlaşma, şefkat gibi duygular üzerine kurulmuştur. Balık’ın alıngan ve duygusal yapısı bazen Başak’ın zor beğenir ve fazla akılcı olmasından yakınsa da çoğu zaman iyi bir ikili olurlar.

Balık Anne – Terazi Çocuk

Terazi bir çocuk Balık bir anneye sahipse, gayet uyumlu ve huzurlu bir aile yapısı sergilerler. Çok güzel vakit geçirirler ve birbirlerine çok sıkı bağlılardır. Anne çocuktan çok iki arkadaş gibi anlaşırlar. Balık kendi hayal dünyasında yaşamayı tercih etmesine karşın Terazi sayesinde zaman zaman gerçek dünyaya dönmeyi öğrenebilir ve sosyal iletişim becerilerini geliştirebilir. Terazi de Balık’ın yardımseverliğinden, desteğinden mutlu olur.Kararsız iki burç olduklarından çeşitli girişimlerde bulunmaları mümkündür.

Balık Anne – Akrep Çocuk

Akrep bir çocuk Balık bir anneye sahipse, son derece uyumlu bir ilişkiden bahsetmek . Aynı elementin burçları olduğundan birbirlerini çok iyi anlayabilir,  iki arkadaş gibi olabilirler. Anne ve çocuğun iletişimi çok derin ve duygusal bir şekilde gerçekleşir. Balık’ın çocuğuna sunduğu şefkat ve fedakarlık Akrep’in çok hoşuna gider. İkisinin de içe kapanık dönemleri olduğundan karşılıklı olarak buna saygı duyarlar. Ama Akrep’in duygusal patlamaları zaman zaman Balık’ı incitebilir.

Balık Anne – Yay Çocuk

Yay bir çocuk Balık bir anneye sahipse, geniş hayal dünyalarında uyumu yakalamaları mümkündür.İkisinin de zengin bir hayal dünyasına sahip olması, birlikte birçok konu üzerinde tartışabilme ve hayal kurabilmelerine katkı sağlar.Kendi yarattıkları hikayeleri birbirleriyle paylaşabilirler. Balık, Yay’ın gezgin ruhuna, diğer burçlara oranla daha anlayışlı yaklaşır. Yay yeni şeyler deneyimlemek, keşfetmek ister ve bu bakımdan Balık’ın hayalci yanıyla örtüşür. Balık’a zihnini geliştirebileceği birçok yeni fikir sunabilir. Yay da gezgin ruhunu bir kenara bıraktığında Balık’ın yanında kendini güvende ve aile ortamında hisseder.

Balık Anne – Oğlak Çocuk

Oğlak bir çocuk Balık bir anneye sahipse, birbirinden son derece farklı karakterli iki insandan oluşan bir aile ilişkisi söz konusudur.Buna rağmen birbirlerine çok düşkün olurlar ve eşi benzeri görülmeyen bir sabırla birbirlerini anlamaya çabalarlar.Oğlak, akılcı ve realist yapıdayken ,Balık hayalci ve spiritüeldir. Bu farklı karakter özellikleri zaman zaman eğlenceli hale gelse de iletişim problemlerine yol açması mümkündür. İkisinin birbirini anlaması ve daha iyi iletişim kurabilmeleri için zamana ihtiyaçları vardır.

Balık Anne – Kova Çocuk

Kova bir çocuk Balık bir anneye sahipse, karşılıklı şefkat ve yaratıcılığa dayanan bir durum söz konusudur.İdealist bir ikilidirler ve sık sık fikirlerini paylaşırlar. Birlikte uzun zaman sohbet edebilirler. Birbirlerinin farklı fikirler, yeni yaklaşımlar kazandırırlar. Kova’nın dışa dönük olması, dışarıda çok zaman geçirmek ve sosyal iletişime ihtiyaç duyması, Balık gibi içine kapanık yapıda biri için bazen sıkıntı yaratabilir. Balık da bireysel zaman geçirmekten hoşlandığı için bu noktada da anlaşırlar.

Balık Anne – Balık Çocuk

Balık bir çocuk Balık bir anneye sahipse, anne çocuk arasında yoğun, duygusal ve spritüel anlamda çok güçlü bir şekilde kenetlenmiş bir ilişkiden bahsetmek mümkündür.Aralarındakı iletişim çok gelişmiştir. Balık ikilisi Zodyak’ta benzeri olmayan bir sevgiyi ve huzuru paylaşır. İdealist oldukları için aile yaşantılarının en iyi ve güzel biçimde sürmesini dilerler.Alınganlık ve zaman zaman içe kapanık olmak ilişkiyi yaralasa da bağışlamaya yatkın olmaları asla uzun süreli küslüğe izin vermez. 

Daha Fazlası Eğlence

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir