Canımız Annelerimiz, birilerinin bayramına neşe olmak dileğiyle ertelediğimiz çekilişimizi devam ettiriyoruz.

5.düzenlediğimiz HappyMom Ödülleri’nde Türkiye’nin en iyi anne-bebek markalarını yine onbinlerce Happy Mom annesi belirliyor!

Happy Mom ve Happy Kids uygulamalarından oylamaya katılarak juri olan annelerimiz kazanıyor!

14 Şanslı annemizden biri olmaya hak kazanmak için ankete katılmanız yeterli!💞

🌸Anket Doldurup Oylamamıza Katılan🌸

🎁 10 şanslı annemiz;
1.000 TL değerinde hediye çeki kazanıyor!

🎁3 şanslı annemiz;
3.000 TL değerinde hediye çeki kazanıyor!

🎁 1 şanslı annemiz;
5.000 TL değerinde hediye çeki kazanıyor!

 

🌸İşte Oylamamızın Kuralları🌸

  • Şubat ayında çekilişe katılmış olan annelerimizin tekrar katılım yapmasına gerek yok. Fakat emin değilseniz katılmanızda bir sakınca yok. Çünkü 2-3-4-5… kere de katılım yapsanız biz onu 1 katılım olarak düzenleyeceğiz.
  • Kazananlar hediye çeklerini, hediye çeki satışı yapan herhangi bir platformdan taraflarına tanımlamamızı talep edebilir.
  • Her annemizin 1 katılım hakkı bulunmaktadır. Hatalı girdiğinizi düşünüyorsanız tekrar katılabilirsiniz. Çift katılım yaptıysanız yanlışlıkla endişe etmeyin, sistem otomatik olarak 1 katılıma düşürüyor.
  •  .qom , gail. – homail. , … , asdf  vb. hatalı ya da eksik yazanlar elenecektir. Çekiliş anında da hatalı adlara rastlarsak kişi ödüle hak kazanamayacak.
  • Kazananlar ile iletişimi e-posta aracılığıyla yapmaktayız. Bu nedenle bilgilerinizi girerken doğru girmelisiniz. Size mail atarak isteyeceğimiz bilgileri kazananları açıkladığımız tarihten itibaren 3 gün içinde iletmezseniz yedek talihliye geçilecektir.
  • Son katılım tarihi: 16.04.2023 23:59
  • Çekilişimiz 18.04.2023 tarihinde İnstagram’da canlı yayın ile yapılacak ve yayın sonu Forum’da liste olarak da açıklanacaktır.

Instagram hesabımızı şimdiden takip etmeyi unutmayınız. 🫶
https://instagram.com/happymomapp?igshid=Zjc2ZTc4Nzk=

Daha Fazlası Eğlence
Yorumlar Kapalı