Merhaba canımız annelerimiz, günün yorgunluğunu atmak ve biraz modunuzu yükseltmeye ne dersiniz? Biraz mısır, sıcak bir çay ve battaniye! Ortam hazırsa öneriler geliyor… 🙂

Umudunu Kaybetme

Yeni terk edilmiş, kendini ve oğlunu fakirlikten kurtarmaya kararlı bir baba, bir hisse senedi brokerlik firmasının en dibinde başladığı kariyerinde yükselir. Watch all you want. Bu yaşanmış ve heyecan verici başarı öyküsünde Will Smith, ilk kez beyaz perdede boy gösteren oğlu Jaden ile başrolde.

 

Hachiko: Bir Kopeğin Hikayesi

Hachi, Japonya’da meydana gelen gerçek bir hayat hikayesini anlatıyor. Sahibine olan sadakati ile Japonya’dan tüm dünyaya yayılmış bir köpek Hachi; öyle ki yıllar boyu sahibini beklediği tren istasyonuna, köpeğin heykeli dikilmiş.

 

Can Dostum

Can Dostum, felçi bir adam ve ona bakıcılık yapan gencin hikayesini anlatıyor. Zengin bir iş adamı ve aristokrat olan Philippe, yamaç paraşütü yaparken geçirdiği kaza sonrası felç olur ve boynundan aşağısı kullanamaz hale gelir. Driss ise hapishaneden henüz yeni çıkmış bir işsizdir.

 

Asfaltın Kralları: Ford vs Ferrari

Film, otomotiv tasarımcı Carroll Shelby ve yarış arabası şoförü Ken Miles’ın liderliğindeki bir Amerikan mühendis ve tasarım ekibine takip ediyor. Amaçları üst üste Le Mans 24 Saat yarışlarını kazanan efsanevi Ferrari’yi yeni bir araba ile 1966 senesinde Le Mans 24 Saat yarışında yenmek.

 

Duyguların Rengi

Duyguların Rengi, gizli bir yazı projesi etrafında birbirlerine daha çok yaklaşan 3 farklı kadının dostluk öyküsünü anlatıyor. Eugenia Phelan, bir genç kız olarak iyi eğitim aldığı okuldan mezun olmuştur ve diğer kız arkadaşları gibi evlenip, çocuk yapmak yerine kendine meslek edinmek ister.

 

Babamın Penguenleri

Eşinden boşandıktan sonra hayatına son derece rutin bir şekilde devam eden iş adamı Tom Popper’in hayatı, babasından kendisine miras kalan altı penguenle değişir. Önce penguenleri bir hayvanat bahçesine vermeyi düşünen Tom, çocukları penguenlere bayılınca, evini bir kış parkına çevirmeye karar verir.

 

Dangal

Dangal (Türkçe: Güreş yarışması), 2016 Hindistan yapımı biyografik spor-dram filmidir. Film, güreşçi bir baba ile güreşmeyi öğrettiği iki kızının ilişkisini konu edinir. Gerçek bir hikâyeye dayanan filmde tanınmış oyuncu ve yönetmen Aamir Khan Mahavir Singh adlı güreşçiyi canlandırmıştır.

 

Gizli Sayılar

3 siyahi kökenli kadın NASA’da büyük işlere imza atmaktalardır. Uzay ve bilimlerinin derinliklerindeki sorunları müthiş zekalarıyla çözmeye çalışan bu kadınlar gelmiş geçmiş en önemli NASA operasyonlarından birinde de büyük rol oynayacaklardır.

Daha Fazlası HappyTube
Yorumlar Kapalı