Anasayfa HappyTube

HappyTube

Happy Kids kullanan Happy Mom annelerinin video kanalı.

İçinizi Isıtacak Film Önerileri

Merhaba canımız annelerimiz, günün yorgunluğunu atmak ve biraz modunuzu yükseltmeye ne dersiniz? Biraz mısır, sıcak bir çay ve battaniye! Ortam hazırsa öneriler geliyor… 🙂 Umudunu Kaybetme Yeni terk edilmiş, kendini ve oğlunu fakirlikten kurtarmaya kararlı bir baba, bir hisse senedi brokerlik firmasının en dibinde başladığı kariyerinde yükselir. Watch all you want. Bu yaşanmış ve heyecan verici başarı öyküsünde Will Smith, …

Bebekler (Belgesel)

4 farklı coğrafya 4 farklı bebek 4 farklı anne. Anne bebek ilişkisinin farklı kültürlerde ne kadar farklı ve ne kadar aynı olabileceği üzerine düşündüren önemli bir belgesel.

Hayatın Başlangıcı 1. Harika Bebek

Yeni doğmuş bir bebek adeta hızla öğrenmeye programlanmış bir makina gibidir. Hiçbir önyargısı yoktur sadece öğrenmeye odaklanmıştır. Ve bunu müthiş bir beceri ile çok hızlı bir şekilde yapar. İşte Hayatın Başlangısı Belgesel serisinin ilk filmi.

Hayatın Başlangıcı 2. Ana-Baba Olmak

“Hayatın Başlangısı” dizisinin ikinci bölümünde söz anne ve babalarda. Ebeveyn olmak ile ilgili ilginç ve komik bilgiler birinci ağızdan sizi bekliyor. Dünyanın çok değişik kültürlerinden anne babaların ebeveynlik deneyimlerine şahit olmak için mutlaka izleyin.